Cinci accident rutiere în mai puțin de două ore și jumătate. O femeie și-a pierdut viața

Ziua de 18 martie a adus mai multe accidente rutiere grave în județul Constanța. Într-unul din ele, o femeie și-a pierdut viața.

  1. Primul a avut loc în municipiul Constanța, pe strada Zmeurei la intersecție cu Tulcei, în jurul orei 15.50. Ambulanța a intervenit pentru a ajuta o fată de 16 ani, care a refuzat însă transportul la spital.
  2. Pe la 16.20, un alt accident a avut loc la ieșire din Băneasa spre Negureni. Șase persoane au fost rănite, dintre care patru adulți și doi minori.
  3. La 17.30, medicii au fost solicitați să intervină la un accident în Cernavodă, la ieșire spre Medgidia. „Au fost găsite patru victime.”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța. Una dintre ele, o femeie, a fost dusă de urgență la Spitalul Cernavodă, dar medicii nu au mai putut să facă nimic. Au declarat decesul. Și celelalte trei victime au ajuns la același spital.
  4. La 18.10, un pieton a fost lovit de o mașină la intersecția străzii Nicolae Iorga cu bd. Tomis, în municipiul Constanța.
  5. Aproape în același timp, un accident rutier s-a produ la la intrare în Valu lui Traian dinspre Constanța. Două persoane au fost rănite ușor, au refuzat transportul la spital.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Razie a polițiștilor de le Rutieră, ajutați de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, în Cogealac

Dum mart. 19 , 2023
La data de 18 spre 19 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și al Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o razie în vederea menținerii ordinii și liniștii publice și prevenirii accidentelor rutiere. Cu această ocazie, au fost legitimate peste 100 de persoane, au fost verificate aproximativ […]

V-ar putea interesa și: