Cinci autoturisme implicate într-un accident rutier pe bulevardul IC Brătianu

Un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme s-a produs luni pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Constanța, în jurul orei 10.15.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unuia dintre conducătorii auto, de 20 de ani, precum și a pasagerei care se afla în același auto, pe locul din dreapta, a anunțat IPJ Constanța.

Totodată, o altă pasageră, de 33 de ani, a suferit vătămări corporale ușoare.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Traficul în zonă a fost paralizat mai multe zeci de minute.

Foto: Facebook/InfoTraficConstanța


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

2 comentarii

 • aparent e un accident banal, dar aici e de investigat intentia sofetului vinovat. eu am fost martor si posibila victima.

  el statea in coloana pe loc, brusc a hotarat sa intre pe contrasens si sa accelereze la maxim cu bolidul audi de 200cai pana sa intre in coliziune frontala cu cineva, ca si cum ar fi vrut sa se sinucida.

  primele 2 mașini l-au evitat, eu fiind sofer in a 2a masina.

  datorita faptului ca primele 2 mașini s-au dat la o parte, a prins viteza ai mai mare la impactul ce masinile din spatele meu, care nu au mai putut evita un nebun carr a provocat accidentul intentionat. nu exista explicatie normala pentru acest accident.

  • Sunt ruda băiatului de 20 de ani. Accidentul nu a fost unul banal. Tânărul este internat, urmând sa fie supus unei intervenții chirurgicale. Ma interesează dacă aveți mai multe detalii despre producerea accidentului.
   Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.