Cinci femei au rămas fără poșete în plină stradă. Polițiștii au doi suspecți

2 tineri reținuți pentru mai multe fapte de tâlhărie  Urmare a cercetărilor în 5 dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au depistat 2 tineri, de 18 și 25 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.  Astfel, în perioada 21 ianuarie 2021- 25 februarie a.c., tinerii ar fi smuls poșetele unor femei, în timp ce acestea se aflau pe stradă, în municipiul Constanța. Persoanele vătămate au vârste cuprinse între 17 și 59 de ani.  În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 3 februarie a.c., cei doi au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar astăzi au fost prezentați instanței de judecată care a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.   Tinerii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
Fotografie cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au depistat doi tineri, de 18 și 25 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată. Aceștia sunt cercetați în cinci dosare.

Astfel, în perioada 21 ianuarie 2021- 25 februarie a.c., tinerii ar fi smuls poșetele unor femei, în timp ce acestea se aflau pe stradă, în municipiul Constanța. Persoanele vătămate au vârste cuprinse între 17 și 59 de ani.

În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 3 februarie a.c., cei doi au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar astăzi au fost prezentați instanței de judecată care a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tinerii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Cinci femei au rămas fără poșete în plină stradă. Polițiștii au doi suspecți

  1. O gainarie ! Milioane de pensionari au pensiile furate ,o lege promululgata si apoi anulata de semnatura unui adormit numit pre se din te ….De ce n-ar fura tot rumanul ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Rafinăria Petromidia intră în oprire tehnologică programată

Fri Mar 4 , 2022
Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (KMGI), va sista activitatea operațională a rafinăriei Petromidia Năvodari, în perioada 11 martie – 3 aprilie, pentru realizarea unei revizii tehnologice programate.   În cadrul acesteia, se vor efectua lucrări de verificare și recertificare a unităților de producție și a fluxurilor operaționale, […]
Petromidia Navodari