Cinci localuri din Constanța, amendate de polițiști pentru că „desfășurau acte de comerț în spațiu închis”

Polițiștii și jandarmii din Constanța continuă activitățile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus.

În cursul serii trecute, polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție urbană au desfășurat acțiuni, pe raza Secției 3, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că cinci localuri de pe raza de competență (bulevardul Tomis, strada Ștefan cel Mare, strada Smârdan, strada Sarmisegetuza, strada Traian) desfășurau acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei.

„Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

Precizăm faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: Poliția a amendat 96 de persoane care participau la un majorat cu câte 2.000 de lei fiecare


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Câte cazuri de coronavirus sunt în localitățile din județul Constanța

Dum mart. 21 , 2021
Direcția de Sănătate Publică a anunțat numărul de cazuri de coronavirus în localitățile din județ. Municipiul Constanța a ajuns la 5,26 cazuri la mia de locuitori. Ieri a fost de 5,1. Iată situația pentru perioada 07.03  – 20.03.2021: LOCALITATE POPULATIE CAZURI CONFIRMATE IN ULTIMELE 14 ZILE CAZURI LA 1000 DE […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: