Cinci marocani, depistați de polițiștii de frontieră constănțeni, cu ajutorul autospecialei de termoviziune VIDEO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat cu ajutorul autospecialei de termoviziune, cinci cetățeni din Maroc, care încercau să intre ilegal în România din R. Bulgaria, pe la frontiera „verde”.

În data de 04.10.2020, în jurul orei 06.00 poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă, județul Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat cu ajutorul autospecialei de termoviziune, în apropierea frontierei de stat, cinci persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă, mergând dinspre frontieră către interior.

Imediat, polițiștii de frontieră s-au deplasat în zonă, iar cu sprijinul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație au descoperit, ascunși într-o lizieră din apropierea localității Măgura, cinci persoane de sex masculin.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului, iar în cadrul primelor verificări, s-a stabilit că cei cinci bărbați sunt cetățeni din Maroc, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani. La cercetări, cei cinci au declarat că intenţionau să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cetăţenii marocani fiind preluaţi, conform acordului de readmisie româno-bulgar, de către Poliţia de Frontieră Bulgară  în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.      


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trei mașini au luat foc lângă Salvare

lun oct. 5 , 2020
O mașină a ars, noaptea trecută, în jurul orei 01.40, în zona Salvare din municipiul Constanța. Incendiul s-a extins la alte două autoturisme. „Prima dată s-a auzit o explozie mare, urmată de alte 4-5 bubuituri!”, ne-a spus un martor ocular. La fata locului au venit 3 autospeciale pentru stingerea incendiului.

V-ar putea interesa și: