Cinci zile grele în trafic, în zona Trocadero din Constanța

Începând de astăzi, 31 iulie, până pe data de 04 august, se oprește total sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Portiței pentru înlocuirea întregului ansamblu. 

„Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de către lucrători din cadrul Poliției Constanța.”, a anunțat Primăria Constanța.

Această măsură este necesară conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu.

Geometria intersecției va fi reconfigurată, se vor monta stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numărul de autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale a scăzut cu aproape 25%

lun iul. 31 , 2023
În semestrul I 2023, s-au eliberat 17.140 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în scădere cu 24,5% faţă de semestrul I 2022, arată datele publicate luni de Institutul Naţional de Statistică (INS). ”În semestrul I 2023 s-au eliberat 17.140 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în scădere cu 24,5% faţă […]

V-ar putea interesa și: