Cinci zile în Istanbul, cu AlmaTours, la numai 155 de euro

Agenția de turism AlmaTours vă oferă o excursie de cinci zile, în Istanbul, cu numai 155 de euro.

În preț sunt incluse: transportul cu autocarul, cazarea, timp de trei nopți, în hotelul de cinci stele Akgun, 4 mic dejunuri, dar și serviciile unui ghid român.

Hotelul Akgun are nota 8,8 pe Booking.com.

Akgun Hotel
Akgun Hotel

Nu sunt incluse anumite bilete de vapor sau tramvai care vor costa in total pana in 5 euro.

Toate excursiile opționale au un preț special. 50 de euro.

Copiii între 2 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.

PROGRAM TUR ISTANBUL

Miercuri 17.10.2018: Plecare din Constanta la ora 18:00.

Joi 18.10.2018: Sosire Istanbul dimineata, aproximativ ora 7. Mic dejun si cazare inainte de ora 14:00, insa nu toate camerele deodata. La ora 14:30 se pleaca in excursie la Rumeli Hisarı Museum, una dintre cele mai importante fortarete construite de Imperiul Otoman odata cu cucerirea Constantinopolului in 1953. Fortareata este construita pe partea europeana a Bosforului, a fost construita de Sultan Mehmed II exact in locul in care Bosforul este cel mai ingust. Rumeli Hisarı a functionat mai tarziu ca vama si ca inchisoare, iar mai tarziu, in 1960 a fost transformata intr-un muzeu. Privelistea care se desfasoara privirii din turn este impresionanta si transforma acest obiectiv intr-unul din cele mai frumoase din Istanbul. Excursia se continua cu partea asiatica.

Vineri 19.10.2018: Mic dejun. Excursie la Sfanta Sofia, cel mai important edificiu crestin din imperiul bizantin transformat in moschee, Moscheea Albastra (daca e deschisa), cel mai important lacas de cult musulman si palatul Topkapi, palatul sultanilor pentru o perioada de 400 de ani. Vom mai vizita Muzeul de Arta Turceasca si Islamica si hippodromul. Ne vom indrepta apoi catre cartierul Taksim, unde vom avea timp liber pentru shopping.

Sambata 20.10.2018: Program optional Ora 08:20 plecam catre Eminonu, de unde vom lua vaporul catre Insula Printului. La intoarcere vom continua cu shopping la Bazarul Central (Kapalicarsi), construit in 1464. Bazarul are 62 de strazi acoperite, pline cu magazine si cafenele.

Duminica 21.10.2018: Mic dejun. Excursie la biserica Chora si la biserica Maicii Domnului (Vlaherne). Plecare catre casa la ora 13:00. Sosire in Romania la ora 23-24:00.

Pentru înscrieri și relații suplimentare, puteți suna la număru 0740630207.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Cinci zile în Istanbul, cu AlmaTours, la numai 155 de euro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reprezentație suplimentară la Delfinariu, la ora 19.00

mie sept. 5 , 2018
Turiștii au dat buluc la Delfinariu, astăzi. Din cauza numărului foarte mare de oameni care doreau să vadă o reprezentație, conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța a decis să suplimenteze numărul acestora. Prin urmare, va fi introdusă o a patra reprezentație, de la ora 19.00. Puteți urmări […]

V-ar putea interesa și: