Cinci zone din Constanța au rămas fără apă caldă

Termoficare Constanța a anunțat azi, la ora 09.00, că a oprit apa caldă de la ora 08.00 în mai multe zone ale orașului.

„Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 09.11.2022, ora 08:00, se va opri furnizarea energiei termice către următoarele puncte termice: PT 17, 18, 19, 20, 22, 23, 25, 42, 59, 65, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 105, 107, 108, 112, 113, 114, 125, 126,127.”, au transmis reprezentanții societății.

Zonele afectate de această oprire sunt: Casa de Cultură , Tomis I , Tomis II , Capitol.

De asemenea, din cauza unei avarii, separat de problemele de mai sus, zona Grăniceri nu are apă caldă.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum.

„Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.”, au mai transmis cei de la Termocentrale.

COMPLETARE. Și zona Dacia rămâne fără apă.

„Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, pe data de 09.11.2022, se va opri furnizarea energiei termice către următorul punct termic: PT 55. Zona afectată de această oprire este Dacia. Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum.”, a anunțat Termoficare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cernavodă vrea să cheltuie pe luminițele de Crăciun cât Clujul, deși are venituri cu aproape 93% mai mici

Wed Nov 9 , 2022
Au, n-au bani, unii primari vor să împodobească orașele de Crăciun cât mai mult. Cernavodă, de pildă, vrea să cheltuie pentru închirierea de beculețe tot atât cât Cluj-Napoca, unul din cele mai bogate orașe din România. Cernavodă este condus de un Liviu Negoiță, liberal ca Emil Boc, primarul din Cluj. […]
cernavodă

V-ar putea interesa și: