Cinci zone din Constanța au rămas fără căldură

Din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport amplasată pe bd. 1 Decembrie 1918, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, în zonele Tomis I, Tomis II, Capitol, Casa de Cultură.

O altă avarie afectează zona Inel I.

Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariei.

Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au furat circa 50 de scule dintr-o casă în construcție

joi dec. 22 , 2022
La data de 21 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în noaptea de 20 spre 21 decembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința pe care o deține, în construcție, din […]

V-ar putea interesa și: