Cine a construit blocul care a ars ca o torță și ce profit avea. Firmă cu profit fabulos, dar numai 5 angajați

Un bloc întreg a ars ca o torță azi noapte, după ce două mașini au luat foc în subsol. 250 de persoane au fost evacuate, câteva au ajuns la spital.

Imobilul este construit relativ recent, prin 2015.

Conform portalului Primăriei municipiului Constanța, autorizațiile de construire au fost emise pentru societatea Turnuri SRL, în anii precedenți.

Potrivid Confidas.ro, societatea este controlată de asociatul unic și administratorul Liviu Denisov. El mai este asociat și în alte firme, cum ar fi DCB Mamaia Development SRL, Eli Den Trading SRL și Eliden Structuri Oțel SRL. În 2020, firma a raportat 5 salariați, la o cifră de afaceri de 45.318.677 lei, cu un profit de 22.023.672 lei.

Actele emise de primărie sunt din 2014, respectiv 2015. Se remarcă faptul că inițial a fost cerută autorizație pentru două tronsoane, unul de 4 etaje, unul de 3. A ajuns să aibă șase.

Recomandare: VIDEO Incendiul care a distrus un bloc ar fi pornit de la doi copii care au aruncat cu petarde

În 2014, firma aparținea lui Lucian Orban, omul de afaceri din spatele cartierului rezidențial Tomis Plus, și firmei Stone Group SRL, care cooptează în firmă pe Eduard Denisov. În Stone Group SRL erau acționari, cu câte 50%, Codruța Dana Bogatu, soția fostului director din port Eugen Bogatu (condamnat, în 2015 la 4 ani şi 6 luni închisoare în dosarul UCM Reșița), și Dumitru Teșeleanu, vameș.

Eduard și Liviu Denisov sunt frați.

Iată imagini și declarații de la incendiu.

Articole similare:

Un bloc a ars ca o torță. 250 persoane evacuate. Nu avea autorizație de securitate la incendiu VIDEO

Nouă pacienți din blocul groazei au ajuns la spital. Unul este intubat


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primul val de artiști anunțat pentru Neversea 2022

joi dec. 16 , 2021
Organizatorii celui mai mare festival de muzică de la Marea Neagră, Neversea, dezvăluie primele nume pentru ediția din 2022. Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W și ZHU sunt primii artiști anunțați pentru cea de-a patra escapadă pe […]
neversea artisti(2)

V-ar putea interesa și: