Cine a fost invitat la nunta Simonei Halep

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc joi, 15 septembrie, la Constanța.

Printre cei care sunt așteptați la eveniment se numără Ilie Năstase, Ion Țiriac sau președintele Klaus Iohannis. De asemenea, mai multe prezențe din lumea sportului vor fi alături de Simona Halep în cea mai importantă zi. De altfel, Ilie Năstase este cel care a dat-o de gol pe Simona în legătură cu nunta sa.

 „Suntem prieteni de familie cu familia Halep și avem o invitație specială pe data de 15, la Fratelli. Sigur că ne-am pregătit și că vrem să îi urăm casă de piață. Un cadou i-am cumpărat pentru casă, ceva special din partea noastră.”, a spus, recent, fostul primar din Bușteni, Emanoil Savin.

În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Ilie Năstase a fost întrebat ce face de ziua actualei soții, Ioana Simion, care pe 15 septembrie face 46 de ani. Acesta nu a evitat răspunsul și a zis că a fost invitat la cununia Simonei Halep.

Toni Iuruc este un om de afaceri aromân care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. De prima soție (Arina, de profesie model și cu care are un copil) s-a despărțit relativ repede, iar lucrurile nu au stat mai bine nici cu cea de-a doua, Liana. De Liana s-a separat cu puțin timp (câteva luni) înainte de a deveni iubitul Simonei. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018. Conform Fanatik, milionarul de 42 de ani deține șase firme, una dintre acestea fiind de publicitate.

Simona Halep și Toni s-au cunoscut în 2019.

Sursa: Libertatea.ro

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Milioane de oameni vor migra din Europa de Est din cauza climei în următorii 30 de ani

Mon Sep 13 , 2021
Încălzirea globală ar putea forța până la 216 milioane de oameni să-și părăsească regiunea până în 2050, din cauza lipsei de apă disponibilă sau a producției agricole insuficiente, spune Banca Mondială, potrivit AFP. O parte din ei vor fi din Europa de Est. Fenomenul nu este însă ireversibil. „Schimbările climatice […]
schimbare-climatica