Cine candidează din partea PSD la alegerile parlamentare

Felix Stroe
Felix Stroe deschide lista pentru Senat

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a prezentat listele candidaților PSD Constanța pentru Senat și Camera Deputaților, la alegerile parlamentare, după o ședință a Biroului Permanent Județean.

„A avut loc o ședință a Biroului Permanent Județean, care a avut ca preambul o întâlnire cu toți primarii social-democrați. În urma discuțiilor, s-au luat următoarele hotărâri.

Pentru Senat:

 1. Stroe Felix
 2. Brăiloiu Liviu
 3. Georgescu Dan
 4. Mihu Ștefan
 5. Gâju Mariana
 6. Manta Gheorghe
 7. Iacobici Gabriela

Pentru Camera Deputaților

 1. Țuțuianu Horia
 2. Dumitrache Cristina
 3. Făgădău Decebal
 4. Lungoci Lucian
 5. Vișan George
 6. Radu Babuș
 7. Tănase Nicolae
 8. Cojoc Marioara
 9. Soare Mihai
 10.  Vlădescu Luminița
 11.  Gârea Silviu
 12.  Adriana Gheorghe
 13.  Chelaru Florin“, a declarat Stroe.

PSD Constanța își propune să obțină 2 posturi în Senat și 4 la Camera Deputaților.

„Sunt oameni reprezentativi care să facă campanie. Este normal ca această listă să fie și un instrument prin care să atragem voturile celor cărora ne adresăm. Nu am făcut lista pe genunchi”, a declarat Stroe.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hotnews: Legea accesului liber la informații, măcelărită de 6 deputați. Unul dintre ei, George Vișan, PSD Constanța

vin oct. 16 , 2020
Cinci parlamentari de la PSD, printre care constănțeanul George Vișan, și unul PNL au depus un proiect de lege la Senat prin care vor să modifice Legea 544/ 2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Proiectul de lege limitează accesul la informațiile publice și dă posibilitatea autorităților să […]
george visan

V-ar putea interesa și: