Cine conduce filiala județeană a PLUS Constanța

Sorin Iacob Cine conduce filiala județeană a PLUS Constanța

În data de 29 iulie 2020, Consiliul Național PLUS a desemnat conducerea interimară a Filialei PLUS Constanța. Președinte este Sorin Iacob.

Membrii Biroului Județean: Carmen Dumitrescu – secretar general, Monica Nedelcu – responsabil recrutare, Raluca Nanu – responsabil comunicare, Rita Chirilă – trezorerie, Sorina Pioară – responsabil campanii, Răzvan Cîrstea – responsabil organizare, Adrian Ionescu – responsabil strângere de fonduri și Liviu Samoilă – responsabil politici publice.

Prioritățile conducerii județene interimare sunt organizarea cu celeritate a Convenției Județene Extraordinare pentru alegerea unui nou Birou Județean, finalizarea negocierilor cu USR și asigurarea activităților electorale în cadrul Alianței USR PLUS.

„Proiectul nostru este unul pe termen lung. Istoria ne învață că succesul este al echipelor care reușesc să colaboreze, în care fiecare membru aduce valoare personală și participă la dezvoltarea grupului. Istoria PLUS ne învață că numai împreună putem susține idealurile cu care fiecare dintre noi am venit, numai alături unii de alții putem face schimbarea la care visăm.
PLUS înseamnă că împreună suntem mai buni ca suma individualităților noastre. PLUS înseamnă că putem fi mai presus de orgolii. PLUS înseamnă să avem o viziune comună la care fiecare dintre noi subscrie. Un plus de valoare și de încredere. În noi și in viitor.”

Sorin Iacob

Leave a Reply

Your email address will not be published.