Cine este cel mai performant primar de oraș din România în atragerea fondurilor europene

Liberalii au declarat, în mai multe rânduri, că au cei mai performanți primari în ceea ce privește atragerea de fonduri europene.

Astăzi, în Constanța, Ludovic Orban a dat numele celui mai performant primar de orașe din România. Am scris și noi despre acest primar, acum câteva luni, folosind exact aceeași comparație.

Este vorba despre Robert Șerban, primarul din Eforie.

„Robert Șerban este campionul absorbției de fonduri europene pe cap de locuitor dintre toate orașele, dacă nu și din toate municipiile”, a spus Ludovic Orban.

Robert Șerban, PNL, a reușit să atragă fonduri europene de peste 30 de milioane de euro în ultimii patru ani, împreună cu echipa sa. Asta înseamnă peste 2.700 de euro pe cap de locuitor.

Robert Șerban
Robert Șerban, primarul localității Eforie

Am comparat situația aceasta cu cea din Cluj-Napoca, unde primar este colegul său de partid, Emil Boc. Potrivit Ministerului Fondurilor Europene, Emil Boc a reușit să aducă 215.674.620 euro. La circa 324.000 de locuitori, înseamnă 665 de euro pe cap de locuitor.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • mai bine cine este cel mai performant in chivernisirea banilor si a realizarilor La mina intinsa nu se vad calitatile unui primar Primeste bani dar ce face apoi nu conteaza ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.