Cine este consilierul județean PSD care îi face ”PUTORI” pe cei care ies în stradă

Un consilier județean, o doamnă, i-a numit azi ”PUTORI” pe cei care ies în stradă. Ea este de acord și cu grațierea pentru cei care au furat. Motivul este financiar.

Iată mesajul său:

”Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii grațiat și să poți returna banii. România vrea să plătească 2000 de Ron pe lună pentru acela care a furat 20000 de Ron. Da tare deștepți sunteți sclipitorilor! Și poate îmi spuneți si mie care este munca voastră și cu ce cotizați voi la stat, ăștia care vă duceti de la 09 dimineața la proteste? Putorilor!”

Pe doamnă o cheamă Maria Sabrina NEDELCU. A fost aleasă pe listele PSD în calitate de consilier județean, în vara trecută. A lucrat în presă până prin 2012, când scria în Cuget liber. Acum deține o agenție de turism, Princess Travel. În urma postării, pagina de Facebook a agenției a început să se umple de înjurii și recenzii negative.

Doamna a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie foarte… tandră în care apare în brațele celui ce pare să fie Tit Liviu Brăiloiu, milionar în euro, senator PSD. Pagina sa de Facebook a fost între timp dezactivată.

PSD Constanța și CJC au reacționat imediat.

Citiți și: CEL MAI MARE PROTEST DE STRADĂ DIN CONSTANȚA, DE DUPĂ 1989. FOTO. VIDEO

”În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional. BPJ al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație. Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu”, a spus conducerea PSD Constanța.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, condamnă limbajul folosit de doamna Maria Sabrina Nedelcu, consilier județean din partea Partidului Social Democrat față de cetățenii care protestează zilele acestea.

Consider că este dreptul fiecăruia să își exprime opinia, însă nu pot să fiu de acord cu un limbaj vulgar, inadecvat și jignitor. Declarațiile doamnei Nedelcu, chiar și pe pagina personală de pe o rețea de socializare sunt total nepotrivite. Voi solicita conducerii Partidului Social Democrat să ia măsurile care se impun în situația dată. De asemenea, îi cer doamnei Nedelcu să își ceară scuze, în mod public, pentru modul în care a ales să se exprime”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai are PSD bărbați cu sânge-n vene?

joi feb. 2 , 2017
Din postura de ziarist ajungi să cunoști politicienii dincolo de imaginea lor de la televizor. Ajungi să știi că în orice partid sunt oameni valoroși și lichele. Orice partid, fie că vorbim de PSD, PNL, PMP, etc. Dincolo de doctrina politică pe care o îmbrățișează, sunt oameni cu un background […]

V-ar putea interesa și: