Cine este polițistul surprins în mijlocul gerului

politistZilele trecute, Constanța 100% vă prezenta fotografia zilei: un polițist surprins în mijlocul gerului.

Fotografia a fost realizată de un coleg de-al său, pe drumul județean DJ222 F din Constanța, și a fost publicată și pe site-ul Politiei Romane

„În calitate de coleg al acelui politist si cu permisiunea sa, va  dezvalui cine este acel politist: agent sef principal CHIPER MARIN din cadrul postului de politie GÂRLICIU. Daca alaltaieri furnizam fotografia preluata de site-ul Politiei Romane si, imi permit eu sa cred, una din cele mai sugestive in ceea ce priveste sacrificiul facut de toti politistii aflati la datorie in astfel de momente, astazi va arat cealalta fata a politistului care infrunta viscolul: cea a Omului Chiper Marin”, a spus Vasile Zelca, liderul de sindicat al polițiștilor constănțeni.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drumarii acționează în continuare. Zeci de utilaje, sute de tone de sare

sâm mart. 3 , 2018
În intervalul orar 02.03.2018, ora 17.00 – 03.03.2018, ora 05.00, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a actionat cu 69 autoutilaje si s-au raspandit 234 tone sare si 5000 litri CaCl2. Iată care este situatia pe sectii de autostrazi si drumuri nationale: SDN Constanta: se patruleaza cu 23 autoutilaje […]
Autostrada Soarelui

V-ar putea interesa și: