Cine este și cum arată Miss Black Sea 2016. GALERIE FOTO

miss (16)

Sâmbătă, 20 august, în Costinești a avut loc concursul internațional de frumusețe Miss Back Sea 2016, primul eveniment din seria Fashiontv Summer Festival Mamaia 2016.

Octavia Istrate a fost aleasă Miss Black Sea 2016 dintr-o serie de 20 de concurente care s-au întrecut pentru acest titlu la Costinești în cadrul concursului de frumusețe organizat de Fashiontv.

Tânăra de 17 ani care este chiar din Constinești, a impresionat juriul din care a făcut parte şi Franco Battaglia, unul dintre cei mai renumiţi manageri din modelling. Aceasta va reprezenta România la Miss Fashiontv International, concurs care va avea loc în China, unde se va întrece cu fete din întreaga lume pentru marele titlu de Miss Fashiontv. Octavia va avea ocazia să  participe și la evenimentele pe care Fashiontv le va organiza în Singapore, Bali, si Bangkok.

”Sunt mândră de mine, e ceva foarte frumos. Nu mă așteptam să câștig pentru că aici sunt foarte multe fete frumoase”, a declarat Octavia Istrate, Miss Black Sea Fashion TV.

Toate concurente înscrise în lupta pentru titlul cel mare au impresionat publicul prin proba costumelor de baie, proba rochiilor de seara asigurate de către Cătălin Botezatu, dar și printr-o coregrafie specifică concursului, oferind publicului celebrul salut marinăresc. Frumoasele selectate în competiție vor beneficia de ședinte foto gratuite și book-uri profesionale din partea Fashiontv, dar și de oportunitatea de a participa la evenimentele Fashiontv din întreaga lume.

Iată și lista completă a câștigătoarelor serii:

Miss FTV Telegenic – Crina Radu (Nr. 15)

Miss FTV Fotogenic – Isabela Danef (Nr. 10)

Miss FTV Catwalk – Iuliana Aldea (Nr. 9)

Miss Popularitate – Miruna Duță (Nr. 17)

Miss FTV Turism – Andreea Bica (Nr. 4)

Miss FTV Black Sea – Octavia Istrate (Nr. 6)

 

Fashion Summer Festival 2016 este un proiect organizat de Fashiontv în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Delfinariul din Constanța - programul spectacolelor și prețul biletelor

Wed Aug 24 , 2016
Delfinariul din Constanța vă oferă cel puțin trei spectacole pe zi, de la orele 11.00, 15.00 și 19.00, în fiecare zi. Dacă va exista cerere, se pot introduce încă două spectacole. Așa s-a întâmplat astăzi, de exemplu. Spectacolul durează circa 20 de minute și se desfășoară în bazinul nou, care […]
delfinariu