Cine este TJ Miles, constănțeanul de la „Survivor”

În vârstă de 33 de ani, TJ Miles este unul dintre cei mai controversați concurenți de la „Survior România”, difuzat de Pro TV.

TJ Miles pe numele său adevărat Miles Jordache a copilărit în Constanța până la vârsta de 8 ani, înainte să se mute cu familia în Dubai, acolo unde părinții lui au lucrat ca ingineri la reconstrucția unei Moschei din Dubai. Apoi s-a mutat cu familia în Canada, Toronto, unde a locuit până în 2018. Revenit în România, el locuiești în satul Gruiu de lângă Snagov. Între timp, TJ Miles și-a deschis un un service auto, amplasat pe bulevardul Barbu Văcărescu din București.

În 2019 a dat drumul la afacere, însă n-a câștigat mare lucru din ea. În 2020 a avut o cifră de afaceri de 196.531 lei și un profit de 34.886 de lei, conform portalului listafirme.ro. Între timp, a ajuns influencer și face bani și din Youtube.

Colaborarea cu Pro TV, la emisiunea Survivor România, îi va aduce lui TJ Miles încă o sursă de venit. Pe lângă șansa de a câștiga premiul de 100.000 de euro, el va primi și un salariu lunar pentru întreaga sa ședere în Republica Dominicană.

TJ Miles a avut probleme cu legea în Canada. Deși s-a ferit să spună de ce a fost acuzat în Canada, a oferit câteva detalii despre delictele pe care le-a comis în Toronto:

„Mama mea nu știe să urască, nu știe să judece, este doar iubire și iubește totul la mine. Iar când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles. Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare. Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer. ”, a mai dezvăluit TJ Miles în cadrul unui podcast.

TJ Miles și-a dorit din totdeauna să devină o persoană publică, iar participarea sa la Survivor România nu va fi singurul proiect al canadianului în 2022. TJ Miles va apărea într-un film produs de Andy Popescu, în stilul Fast and Furios. El deține un Mercedes AMG GLA45 pe care l-a prezentat la finalul lunii noiembrie într-un vlog cu Andy Popescu, care a strâns peste 170.009 de vizualizări. De-a lungul timpului a mai avut și un Nissan GTR de 700 de cai și visează la un Lamborghini.

Tânărul este cel care a inventat una dintre expresiile virale din ultimele luni, „Big Blană”, prin care descrie tot ce-i place și i se pare la modă.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Cine este TJ Miles, constănțeanul de la „Survivor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ilie Năstase i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica

vin ian. 21 , 2022
Scandalul dintre Ilie Năstase și nașul său, Ciprian Marica, este departe de a fi încheiat. Fostul mare jucător de tenis își caută dreptatea în instanță după ce a fost dat afară din fundația care îi poartă numele. În vârstă de 75 de ani, „Nasty” i-a făcut plângere penală lui Marica. […]

V-ar putea interesa și: