Cine sunt câștigătorii concursului „Apa este viață”, organizat de RAJA

RAJA Constanța sărbătorește astăzi, 22 martie 2023, Ziua Mondială a Apei, alături de participanții concursului “Apa este viață”, nerăbdători să afle rezultatul efortului depus în scopul salvării naturii. Competiția organizată de compania locală de apă a reunit sute de picturi și desene valoroase, care au respectat tema – “Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume – Fiecare picătură contează”.

Conceptul din acest an a inspirat sute de școlari constănțeni care nu au ezitat să redea, prin idei și culori, pe foaia de hârtie, mesaje cât mai inspirate despre APĂ, ca resursă vitală, dar limitată, ce trebuie protejată și utilizată într-un mod sustenabil.

Prin acțiunile derulate în spațiul școlar, compania locală de apă încurajează dezvoltarea activităților care să conducă la protejarea mediului înconjurător, conturând astfel formarea unui comportament ecologic și în rândul elevilor.

„Mulțumim micilor artiști pentru implicare și îi anunțăm că, potrivit regulamentului concursului “Apa este viață”, publicul a decis, prin vot virtual, care sunt cele mai apreciate creații artistice. Au fost declarați câștigători participanții ale căror lucrări au acumulat cele mai multe aprecieri pe pagina de Facebook RAJA, accesând butoanele „Like” sau „Love”. Toate lucrările înregistrate în concurs au fost publicate, începând cu data de 04 martie 2023, în cadrul unei expoziții, pe pagina de Facebook RAJA SA, în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă (7-11 ani, respectiv 12-16 ani), pentru a putea fi votate de susținători.”, au precizat reprezentanții RAJA.

La înălțime se ridică și premiile pregătite pentru micii artiști. Pentru fiecare categorie de vârstă sunt acordate premii constând în: locul I – o trotinetă electrică, locul II – o bicicletă și locul III – un hoverboard, însoțite de câte un voucher în valoare de 300 lei de la librăria Cărturești. Pentru mențiuni, premiile constau în câte un voucher în valoare de 300 lei de la librăria Cărturești.

Ca anul trecut, conform Regulamentului concursului, organizatorul – RAJA SA acordă câte o mențiune specială pentru fiecare categorie de vârstă.

Câștigătorii concursului “Apa este viață” – ediția 2023  sunt următorii:

Categoria 07 –  11 ani

• Locul I – Han Nadia Ioana, lucrarea nr. 52;

• Locul II – Han Sorina Maria, lucrarea nr. 51;

• Locul III – Trandafir David Gabriel, lucrarea nr. 43;

• Mentiune – Radu Luca Ciprian, lucrarea nr. 48;

• Mențiune – Butnaru Antonia, lucrarea nr. 124;

• Mențiune – Burlacu Andrei, lucrarea nr. 45;

• Mențiune specială – Maloș Sara Ioana, lucrarea nr. 79.

Categoria 12 – 16 ani

• Locul I – Marastawi Nadin, lucrarea nr. 36;

• Locul II – Boantă Alessia, lucrarea nr. 31;

• Locul III – Ene Miruna Andreea, lucrarea nr. 35;

• Mențiune – Pascal Diana Georgiana Doina, lucrarea nr. 27;

• Mențiune – Coman Sofia, lucrarea nr. 33;

• Mențiune – Cernea Elena Cristina, lucrarea nr. 20;

• Mențiune specială – Tuccilo Carolina Gloria, lucrarea nr.34.

Având în vedere art. 5, alin. 5.7. din Regulamentul concursului: RAJA își rezervă dreptul de a invalida și elimina din concurs participanții suspecți de faptul că au acumulat numărul de aprecieri în mod fraudulos, fără a fi obligată de a demonstra cu probe modul în care participanții respectivi au primit aprecierile, dar și urmare a verificărilor efectuate, una dintre lucrările transmise și acceptate în concurs a fost descalificată.

Deși prevederile enunțate mai sus nu obligă organizatorul să ofere explicații, dorim totuși să aducem la cunoștință că lucrarea a fost eliminată în urma constatării faptului că voturile au fost obținute prin inducerea în eroare a celor care au votat. Astfel, au fost propagate în mediul online false promisiuni privind diverse acte de caritate pentru cazuri sociale sau diferite donații de fonduri în funcție de numărul de like-uri acumulate.   

Premierea câștigătorilor va avea loc în perioada 03 – 06 aprilie 2023 la sediul central al companiei RAJA SA.   


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANAF a vândut aproape un kilogram de aur într-o singură zi

mie mart. 22 , 2023
ANAF, prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a organizat săptămâna trecută o licitație publică pentru valorificarea unor metale prețioase. „Circa 30.000 de euro au fost încasați într-o singură zi, prin vânzarea la licitație publică a unui grup de metale prețioase, care […]

V-ar putea interesa și: