Cine sunt elevii și profesorii care vor primi bani de la Primăria Constanța pentru rezultate de excepție

Cine sunt elevii și profesorii care vor primi bani de la Primăria Constanța pentru rezultate de excepție

Primăria Constanța va premia elevii și profesorii cu rezultate de excepție. Este vorba despre cei care au obținut media 10 la examenul național de bacalaureat anul acesta, la examenul de evaluare națională, dar și despre profesorii îndrumători.

Premierea se va face dacă propunerea primarului va trece de votul consilierilor municipali, dar mai mult ca sigur că se va întâmpla așa. Ședința va avea loc pe 31 august, în format online.

Elevii care au luat 10 la Bacalaureat vor primi 3.000 de lei net, cei cu 10 la evaluarea națională vor primi câte 1.000 de lei net. Profesorii lor vor primi tot câte 1.000 de lei. Se acordă o singură recompensă chiar dacă au mai mulți elevi.

Mai jos puteți vede cine sunt elevii și profesorii care vor fi premiați.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PSD și USR fac comploziție

joi aug. 25 , 2022
Să nu căutați în dicționar cuvântul „comploziție”. Nu există. Dar ar trebui să existe pentru a desemna ce fac USR și PSD în Constanța. „Comploziție” este compus din „complacere” și „opoziție” și definește bine atitudinea userișitilor: pe de o parte se complac la puterea locală, unde e bine, sunt salarii […]
cristian hagi

V-ar putea interesa și: