Cine sunt politicienii din Constanța care folosesc mijloacele de transport în comun. Provocare

În campania electorală, actualul primar, Vergil Chițac, spune că își dorește ca oamenii să renunțe benevol la mașini și să folosească „un transport în comun civilizat”.

Iată ce afirma în cadrul unui interviu acordat HotNews.ro despre infrastructura și transportul public în Constanța.

„Mizăm pe 3 direcții simultane: construirea de parcări, un transport în comun civilizat și fluidizarea circulației. Lucrurile astea vor face ca numărul de autoturisme în Constanța să se micșoreze. Eu cred că cetățenii benevol vor renunța, unii dintre ei, la autoturism, iar Constanța va fi un oraș al oamenilor, nu al mașinilor”.

La mai mult de jumătate din mandat, am lansat o provocare pe pagina mea de Facebook și o lansez și aici. Dacă sunt politicieni sau alte persoane publice care folosesc mijloacele de transport în comun, îi rog să îmi trimită un selfie din autobuz, pe Facebook, pe telefonul redacției – 0735.938.999 – sau la email contact(at)ct100.ro.

Avem prea multe mașini, mai multe decât elvețienii, pe cap de locuitor, și avem și șosele extrem de periculoase. În județul Constanța mor mai mulți oameni în accidente rutiere decât în toată Norvegia. În plus, într-adevăr, orașele trebuie construite având în centru omul, nu mașina.

Sunt numai trei din motivele acestei campanii/provocări.

Până acum, ne-au trimis selfie-uri trei politicieni: George Măndilă, consilier personal al primarului Vergil Chițac (am primit două fotografii în două zile distincte), Ateș Casimceali, consilier muncipal PNL, Florin Gheorghe, fost parlamentar PSD.

Dacă vom mai primi mesaje, vom publica numele și fotografiile aici.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce spune Primăria Constanța despre calvarul șoferilor care folosesc bd. Alexandru Lăpușneanu

vin mai 26 , 2023
Bulevardul Alexandru Lăpușneanu este decopertat de luni bune, iar șofatul în zonă este sport extrem. Primăria a anunțat însă, pe 26 mai, că lucrările avansează, iar „constănțenii vor avea în scurt timp o arteră rutieră modernă.” Nu a menționat cât de scurt. A spus, în schimb, că pentru executarea lucrărilor […]
bd-alexandru-lapusneanu-constanta-2

V-ar putea interesa și: