Cine sunt șefii de promoție ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”

Cine sunt șefii de promoție ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța a organizat vineri, 31 iulie, festivitatea de absolvire a studenților militari și civili care și-au încheiat anul acesta studiile universitare de licență.

Cu acest prilej a avut loc și festivitatea de avansare în primul grad de ofițer a studenților militari din Promoția 2020 „Ioan Emanoil Florescu”, eveniment care a avut loc în prezența șefului Statului Major al Apărării, general – locotenent Daniel Petrescu și a șefului Statului Major al Forțelor Navale, Contraamiral Mihai Panait.

În 2020, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” au promovat studiile universitare de licență 242 de studenți, iar studiile universitare de masterat 104 studenți-masteranzi.

Din cei 242 de absolvenți ai studiilor universitare de licență, 40 sunt absolvenți ai Secției militare, Promoția 2020 „General Ioan Emanoil Florescu” (dintre care 34 pentru Ministerul Apărării Naționale și 6 pentru Ministerul Afacerilor Interne), iar 202 absolvenți sunt de la Secția Civilă – Promoția 2020.

Șefii de promoție de la secțiile Militară și Civilă și pe programe de studii sunt:

  • Asp. Ing. Zvâncă Constantin Emanuel – Facultatea de Inginerie Marină – programul de studii Navigație, hidrografie și echipamente navale – media generală de absolvire 9,36 – Șef de promoție Secția militară
  • Ing. Petro Cristina – Facultatea de Navigație și Management Naval – programul de studii Inginerie și management naval și portuar – media generală de absolvire 9,82 – Șef de promoție Secția Civilă
  • Ing. Marton Cristian Vlăduț – Facultatea de Inginerie Marină – programul de studii Electromecanică navală – media generală de absolvire 9,54
  • Ing. Marin Alexandru Marian – Facultatea de Inginerie Marină – programul de studii Electromecanică – media generală de absolvire 9,28
  • Ing. Gava Adriana – Facultatea de Navigație și Management Naval – programul de studii Navigație și transport maritim și fluvial – media generală de absolvire 9,66.

Cu același prilej Academiei Navale ,,Mircea cel Bătrân” i-a fost conferită Emblema de Onoare a Comandamentului Forțelor Întrunite ,,General Ioan Emanoil Florescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.