Cine vrea refacerea USL în Constanța?

O declarație recentă a lui Rareș Bogdan a stârnit numeroase comentarii în politica din Constanța.

Numit recent prim vicepreședinte pe probleme de strategie politică al PNL, fosta vedetă TV a spus că trebuie tăiate toate legăturile cu PSD și că își va îndrepta cu precădere atenția către zonele roșii de pe hartă. Constanța este, de 20 de ani, o pată intensă de roșu, dominată copios de PSD.

Declarația lui Rareș Bogdan vine în contradicție cu bursa zvonurilor din Constanța, care spune că nu îl agreează pe Bogdan Huțucă, despre care nimeni nu poate spune că ar fi avut legături cu administrația PSD.

Unii dintre liberalii constănțeni implicați în deciziile din partid ne-a spus, însă, că nici vorbă de așa ceva.

„Relația dintre Bogdan Huțucă și Rareș Bogdan este mai bună ca niciodată. Nici vorbă de neînțelegeri, ba chiar dimpotrivă. Zvonurile acestea nu sunt altceva decât o încercare a PSD de a băga bățul prin gard, de a crea zâzanie printre noi, dar nu vor reuși. Sunt alimentate și de o mână de colegi de-ai noștri, sau mai bine spus, foști colegi, care n-au mai trecut pe la partid de o grămadă de timp. Încap pe degetele de la o mână dacă îi numeri pe toți”, ne-a spus unul dintre liberali.

Pe lista aceasta de care vorbește se află și persoane care vor să se afle pe lista eligibilă pentru un viitor loc de parlamentar și ar face orice, ar destabiliza partidul, pentru a-și atinge scopul.

„Este vorba despre oameni care, practic, vor refacerea USL la Constanța. Au colaborat cu PSD, lor le-a fost bine, și vor ca și de acum înainte să se întâmple la fel. Bogdan Huțucă este însă omul care se opune categoric acestei idei, la fel ca și Rareș Bogdan. De fapt, s-a văzut acest lucru foarte bine și din modul în care acționează și votează consilierii locali și județeni”, a mai spus liberalul.

Pentru ca aceste zvonuri să fie stinse, Rareș Bogdan ar trebui să iasă cu o declarație publică în care să spună cum stau lucrurile la Constanța. Până atunci, o urmă de îndoială există și aceasta va fi speculate de adversarii politici ai PNL, fie ei din exterior, fie din interior.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.