Cineva a plătit 8.500 de euro pe metru pătrat pentru un apartament în Mamaia Nord

One Mamaia Nord. Sursă foto: One.ro

Raportat la preţul pe metru pătrat, cel mai scump imobil vândut One United Properties este un apartament din proiectul One Modrogan, cu aproape 11.500 de euro/mp, urmat de One Mamaia Nord cu peste 8.500 euro/mp şi vila din One Peninsula, cu aproape 8.500 euro/mp, scrie Ziarul Financiar.

O vilă din cadrul proiectului One Peninsula din zona Floreasca în valoare de peste 10 mil. euro şi care vine la pachet cu un garaj pentru 10 maşini, a fost cel mai scump imobil vândut de One United Properties anul trecut.

Cel mai „accesibil” este apartamentul din One Floreasca Vista, cu puţin peste 4.700 euro/mp. One United Properties (simbol bursier ONE) se concentrează în acest moment pe dezvoltările în zona de birouri şi zona comercială, pe zona rezidenţială, dar plănuieşte extinderea şi pe partea hotelieră, a spus Victor Căpitanu, co-founder şi co-CEO al companiei, iar Bucureştiul rămâne locaţia prioritară pentru aceste dezvoltări.

În zona centrală a Capitalei, dezvoltatorul imobiliar a cumpărat recent mai multe proprietăţi istorice. Una dintre ele este One Plaza Athénée, aflată lângă Ateneul Român. Aceasta va fi transformată într-un hotel, care va avea circa 90 de camere.

V-ar putea interesa și:

Hotelul Rex va fi transformat în apartamente de o firmă din Israel

Câte locuințe și terenuri s-au vândut în noiembrie în județul Constanța

Grădinile din Zen Residence. Așa trebuie să arate un ansamblu imobiliar


Un comentariu la “Cineva a plătit 8.500 de euro pe metru pătrat pentru un apartament în Mamaia Nord

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine ne apără de șoferii kamikaze?

vin ian. 20 , 2023
Un Mercedes negru gonea în seara asta cu peste 100 de kilometri pe oră pe strada Eduard Caudella. A omorât o pisică speriată, care voia să ajungă pe trotuar. Șoferul a fost la un pas de a pierde controlul. Și-a continuat cursa nestingherit, ca un adevărat kamikaze. Lucrurile astea se […]

V-ar putea interesa și: