Cineva a plătit 8.500 de euro pe metru pătrat pentru un apartament în Mamaia Nord

One Mamaia Nord. Sursă foto: One.ro

Raportat la preţul pe metru pătrat, cel mai scump imobil vândut One United Properties este un apartament din proiectul One Modrogan, cu aproape 11.500 de euro/mp, urmat de One Mamaia Nord cu peste 8.500 euro/mp şi vila din One Peninsula, cu aproape 8.500 euro/mp, scrie Ziarul Financiar.

O vilă din cadrul proiectului One Peninsula din zona Floreasca în valoare de peste 10 mil. euro şi care vine la pachet cu un garaj pentru 10 maşini, a fost cel mai scump imobil vândut de One United Properties anul trecut.

Cel mai „accesibil” este apartamentul din One Floreasca Vista, cu puţin peste 4.700 euro/mp. One United Properties (simbol bursier ONE) se concentrează în acest moment pe dezvoltările în zona de birouri şi zona comercială, pe zona rezidenţială, dar plănuieşte extinderea şi pe partea hotelieră, a spus Victor Căpitanu, co-founder şi co-CEO al companiei, iar Bucureştiul rămâne locaţia prioritară pentru aceste dezvoltări.

În zona centrală a Capitalei, dezvoltatorul imobiliar a cumpărat recent mai multe proprietăţi istorice. Una dintre ele este One Plaza Athénée, aflată lângă Ateneul Român. Aceasta va fi transformată într-un hotel, care va avea circa 90 de camere.

V-ar putea interesa și:

Hotelul Rex va fi transformat în apartamente de o firmă din Israel

Câte locuințe și terenuri s-au vândut în noiembrie în județul Constanța

Grădinile din Zen Residence. Așa trebuie să arate un ansamblu imobiliar


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Cineva a plătit 8.500 de euro pe metru pătrat pentru un apartament în Mamaia Nord

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine ne apără de șoferii kamikaze?

vin ian. 20 , 2023
Un Mercedes negru gonea în seara asta cu peste 100 de kilometri pe oră pe strada Eduard Caudella. A omorât o pisică speriată, care voia să ajungă pe trotuar. Șoferul a fost la un pas de a pierde controlul. Și-a continuat cursa nestingherit, ca un adevărat kamikaze. Lucrurile astea se […]

V-ar putea interesa și: