Circulați pe Autostrada Soarelui? Atenție la capre!

Caprele au rupt gardul de protecției și pasc la marginea autostrăzii

Dacă circulați pe Autostrada Soarelui, trebuie să fiți atenți la capre!

În această seară, reprezentanții Secției Autostrăzi au alungat un cioban cu o turmă de capre care pășteau pe taluzul dintre gardul de protecție și parapetul metalic marginal.

„Cum a fost posibil? Este o problemă cu care ne confruntăm aproape zilnic. Ciobanii rup gardul de protecție și își mână animalele spre aceste zone, punând în pericol siguranța traficului. Se întâmplă atât pe Autostrada A2, cât și pe A4 (Ovidiu-Agigea).”, au precizat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.

Pe lângă verificarea permanentă a integrității gardului de protecție pe toată zona de administrare, Secția Autostrăzi a D.R.D.P. Constanța a facut numeroase sesizări la politie, dar fenomenul continuă.

Sursă foto: DRDP Constanța

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Familia Alexandrei a publicat înregistrarea audio dintre ea și 112

Tue Jul 30 , 2019
Familia Alexandrei a publicat o înregistrare audio dintre ea și 112. „Pentru a demonstra cat de criminal este statul roman părintii Alexandrei au fost de acord cu difuzarea inregistrarilor audio autorizate. Desi acest lucru este extrem de dureros pt parinti si apropiati.”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei. Completare. Din […]