Circulația auto pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța se închide pentru mai multe ore

Echipele SC Confort Urban SRL intervin sâmbătă, 18 martie, cu utilaje de frezare și asfaltare pe strada Mircea cel Batrân, tronsonul cuprins între strada Alexandru cel Bun și strada Dumbrava Roșie.  

Se vor executa lucrări de reparații la nivelul carosabilului în urma unei avarii la rețeaua de utilităţi publice.  

De asemenea, va fi înlocuit și adus la cota asfaltului un capac de canalizare deteriorat din zona menționată anterior.  

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total în interval orar 08:00 -16:00, traficul rutier va fi deviat pe strada Alexandru cel Bun, strada Moldovei și strada Dumbrava Roșie.  

Recomandare: Trafic de coșmar în Constanța VIDEO

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.  

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 comentarii la “Circulația auto pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța se închide pentru mai multe ore

 1. aude prin targ ca firmele prietenoase frezeaza, iau 35% din bani si o tulesc.
  Au frezat bdul Mangsliei de 9 luni si acum dam din groapa in groapa. Am lovit o janta, cine mi-o plateste, Chitac??

 2. Trebuie facute lucrari, nici o problema, dar sa devieze traficul cu o ruta alternativa viabila. Adica sa redeschida temporar accesul pe bulevardul tomis dinspre Capitol spre Victoria ca altfel va fi jale.

 3. Intrebare la care, chiar optimist fiind, nu cred sa primesc un raspuns:
  De ce s-a frezat bd. Lapusneanu de la City Mall si pana la Casa de Cultura de saptamani bune
  si nu s-a inceput macar timid reasfaltarea? Tot in legatura cu asta, de ce nu se actioneaza pe sectoare
  care pot fi finalizate in doua saptamani, cel mult?

  1. Din acelasi motiv pentru care s-a frezat si 1 Mai de aproape 1 an si-au vopsit zebre cu galben ceea ce inseamna ca pana la alegeri spalatoriile si service-urile auto vor merge bine

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Universitatea Ovidius organizează ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat, la Facultatea de Matematică și Informatică

vin mart. 17 , 2023
Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 1.04.2023 –  3.06.2023, o serie de ședințe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2023. Lecțiile de matematică se vor desfășura la sediul facultății, Bd. Mamaia, nr. 124, în Biblioteca virtuală, în fiecare sâmbătă, între […]
Casa Corpului Didactic Constanța

V-ar putea interesa și: