Circulația mai multor trenuri în județul Constanța, suspendată din cauza vremii

CFR Călători anunţă că este suspendată circulaţia mai multor trenuri, duminică, pe fondul avertizărilor meteorologice şi a restricţiilor de circulaţie aplicate de către CFR SA la nivelul Sucursalei feroviare Constanța.

CFR Călători anunţă într-un comunicat că în contextul avertizărilor meteorologice şi a restricţiilor de circulaţie aplicate de către CFR SA la nivelul Sucursalei feroviare Constanţa, este suspendată circulaţia următoarelor trenuri în data de 26.11.2023:

 • IR 1580, IR 1882, IR1586, IR1682 în relaţia Constanţa-Bucureşti Nord
 • IR 1583, IR 1881, IR 1885, IC 581 în relaţia Bucureşti Nord -Constanţa
 • R 8004/8007 în relaţia Feteşti-Bucureşti Obor şi retur
 • R 8122 Slobozia Veche – București Nord se anulează pe distanţa Slobozia Veche – Urziceni
 • R 8153 Urziceni – Slobozia Veche
 • R 8154 Slobozia Veche – Urziceni R 8201 / 8205 Buzău – Feteşti – Constanţa
 • R 8208 / 8204 Constanţa – Feteşti – Buzău
 • R 8206 / 8202 Constanţa – Fetesti – Buzău
 • R 8203 / 8207 Buzău – Feteşti – Constanţa

Măsura are drept scop adaptarea circulaţiei trenurilor la noile condiţii, în fapt circulaţia garniturilor cu remorcare diesel. Traficul de călători va fi preluat de celelalte trenuri din graficele de circulaţie, precizează comunicatul.

„Pasagerii care au bilete la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunţarea la călătorie”, arată compania.

CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor:

 • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern);
 • la numerele de telefon din gările CFR. Sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea INFORMAŢII TELEFONICE https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
 • în aplicaţia TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informaţii tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
 • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web din gările Bucureşti Nord, Aeroport Henri Coandă, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca şi Constanţa care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
 • pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
 • la personalul CFR din staţii.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premierul Marcel Ciolacu: Am cerut miniștrilor măsuri pentru ca indiferent de starea vremii autoritățile să fie pregătite să intervină

Dum nov. 26 , 2023
Premierul Marcel Ciolacu a cerut convocarea comandamentelor de iarnă la nivelul ministerelor, în cursul zilei de 26 noiembrie, pentru a pregăti măsuri de intervenție dacă situația o va impune având în vedere avertizările meteorologice primite de la specialiști. “Ne asigurăm că indiferent de starea vremii, de ninsori sau de viscol, […]
marcel-ciolacu

V-ar putea interesa și: