Circulația și parcarea în centrul Constanței, interzise din cauza unei competiții la care participă 34 de minori

karting constanta
Fotografie de arhivă. Sursă: Primăria Constanța

În perioada 17-19 iunie 2022, Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Asociația Sportivă „Clubul de Karting Electric Bucuresti” organizează primul eveniment sportive de vehicule electrice pentru copii – Campionatul  Național de Karting Electric eKarting Fras-SuperCupa României la Karting Electric-Marele ePremiu al Orașului Constanța.

În cele două zile de concurs – 18 și 19 iunie 2022 – vor participa la această competiție 34 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

Circuitul stradal va fi amenajat pe bulevardul Tomis, de la intersecția cu bulevardul Ferdinand spre strada Traian, dreapta până la intersecția cu strada Termele Romane, întoarcere la sensul giratoriu pe strada Traian și apoi stânga pe bulevardul Tomis.

„În vederea asigurării unui climat de siguranță și a desfășurării în bune condiții a competiției sportive se vor institui măsuri/restricții de circulație.”, spune primăriei.

De astăzi, 17 iunie 2022, ora 15.30 până în data de 18 iunie 2022 ora 06.00, se va restricționa parcarea autovehiculelor pe bulevardul Tomis între b-dul.Ferdinand și str.Traian și pe strada Traian între b-dul Tomis și str.Termele Romane.

Începând cu ziua de mâine, ora 06.00 și până duminică, 19 iunie, ora 20.00, se va restricționa traficul rutier pe bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între b-dul Ferdinand și str.Traian, pe strada Traian, tronsonul cuprins între b-dul Tomis și str.Termele Romane, pe strada Dragoș Vodă, tronsonul cuprins între str.Ecaterina Varga și b-dul Tomis.

Înaintea concursului, în această seară, organizatorii vor prezenta modele de mașini electrice care vor fi expuse pe bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Au început lucrările la NEVERSEA 2022

Fri Jun 17 , 2022
Lucrările de amenajare pentru ediția din acest an a NEVERSEA au început. „Va fi epic!”, a anunțat Edy Chereji, director de comunicare al Neversea și Untold, într-o postare pe rețelele de socializare. „It’s on, baby! Am inceput lucrarile la Neversea 2022! Ceea ce vedeti in poza se va transforma pana […]