Circulație auto oprită pentru executarea unor lucrări la calea ferată București Nord – Constanța

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. informează că, în perioada 3 – 5 ianuarie, vor fi executate lucrări de reabilitare a trecerilor la nivel cu calea ferată situate pe linia magistrală 800, București Nord – Constanţa, la km 11+035 (zona Pipera) şi la km 13+951 (zona Andronache).

Potrivit comunicatului de presă al CFR, lucrările vor fi realizate de SRCF Bucureşti, în regie proprie, dar şi cu firme de specialitate, prin închidere de linie şi interzicerea totală a circulaţiei auto prin pasaje, după următorul program:

– în data de 03.01.2022, intervalul orar 7.00 – 21.00, vor fi executate lucrări în zona trecerii la nivel situată la km 11+035, cu închiderea circulaţiei feroviare pe fir II Băneasa – Pantelimon (circulaţia feroviară se va realiza pe firul I) şi interzicerea circulaţiei auto prin pasaj.

– în data de 04.01.2022, intervalul orar 7.00 – 21.00, vor fi executate lucrări în zona trecerii la nivel situată la km 13+951, cu închiderea circulaţiei feroviare fir I Băneasa – Pantelimon (circulaţia feroviară se va realiza pe firul II) şi interzicerea circulaţiei auto prin pasaj;

– în data de 05.01.2022, în intervalul orar 7.00 – 21.00, vor fi executate lucrări în zona trecerii la nivel situate la km 13+951, cu închiderea circulaţiei feroviare fir II Băneasa – Pantelimon (circulaţia feroviară se va realiza pe firul I) şi interzicerea circulaţiei auto prin pasaj.

Conform sursei citate, lucrările de reabilitare a trecerilor la nivel (TN) vor consta în refacerea suprastructurii căii, prin înlocuirea traverselor defecte cu traverse de beton noi, refacerea sistemului de drenare a apelor pluviale în zona TN, completarea prismului de balast cu piatra spartă nouă, burajul mecanizat al liniei CF cu utilaje de cale, pentru remedierea deficientelor de nivel şi direcţie şi montarea dalelor elastice noi.

Reprezentanţii CFR roagă conducătorii auto să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, folosind rute alternative de circulaţie în intervalul orar aferent desfăşurării lucrărilor.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șofer inconștient: pe contrasens pe autostradă VIDEO

lun ian. 2 , 2023
COMPLETARE: Șoferul care a condus pe contrasens pe autostradă avea 73 de ani. Cum a fost sancționat Un șofer a fost surprins în timp ce conducea pe contrasens pe autostradă. Din imagini se vede clar cum o mașină înaintează cu viteză pe sensul interzis. La un moment dat, un autoturism […]

V-ar putea interesa și: