Circulație de calvar în zona Vivo

Șoferii stau la coadă să iasă din centrul comercial VIVO (foto: Constanța 100%, 10 noiembrie 2018)

De câteva săptămâni, circulația în zona Vivo este un calvar.

Acolo se fac lucrări de mutare a unei conducte de apă, pentru construcția unui supermarket și a unui bloc, lângă terenul pe care se află Vivo.

Pe variantă se circulă pe o singură bandă.

Pentru șoferii care merg la Vivo, să iasă din parcare este însă sport extrem. Dacă pe la giratoriul dinspre Baba Novac se iese mai repede, dar fix printr-o groapă care zace acolo de luni de zile, fără ca Primăria Constanța sau Confort Urban să ia măsuri, pe la giratoriul dinspre bulevardul Tomis timpul de așteptare este extrem de mare. De multe ori, coada de mașini se întinde chiar de la una dintre intrările mall-ului.

Am trecut prin zonă de mai multe ori, nu mi s-a părut niciodată că muncitorii își dau interesul să termine repede lucrarea. În mod normal, trebuia să li se impună un termen limită, scurt, și dacă nu îl respectau trebuia să fie obligați să suporte penalități usturătoare. Altfel, putem avea de-a face cu un nou caz ca cel de la Podul de la Butelii, unde se lucrează (sau nu) de mai bine de doi ani.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident mortal în județul Constanța

Dum nov. 11 , 2018
Un accident mortal s-a produs duminică seara în județul Constanța. În jurul orei 17.35, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Băneasa către Ostrov. În zona km. 156+100m, în afara localității Lipnița, a lovit în partea din spate un atelaj hipo […]

V-ar putea interesa și: