Circulație deviată pe Autostrada Soarelui

Lucrări pe Autostrada Soarelui (foto: arhivă Constanța 100%)

Circulaţia pe tronsoane din Autostrada Soarelui se circulă dirijat, pe câte o bandă, din cauza lucrărilor la partea carosabilă, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Iată situaţia traficului conform la ora 7:00, datelor furnizate de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române:

– Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti – Constanţa) pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), pe tronsonul kilometric 84 – 92, între localităţile Vlad Ţepeş şi Vâlcelele, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

– Tot pe Autostrada A2, traficul este restricţionat pe prima bandă între kilometrii 49 şi 65 (Săruleşti – Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi), pe sensul către litoral.

– În urma precipitaţiilor din ultimele zile, în judeţul Argeş, traficul este blocat pe DN73D Câmpulung-Târgovişte, în localitatea Boteni, din cauza unei alunecări de teren.

– În judeţul Hunedoara, pe DN 7 Sebeş – Deva, la kilometrii 356 şi 357, circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ, din cauza apei pluviale care inundă parţial suprafaţa carosabilă pe aproximativ 100 metri.

– În judeţul Alba, pe DN 1 Sebeş – Aiud, la această oră se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 100 metri.

Din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă, sunt în vigoare două devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi: 

– Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Trafic blocat și lipsă de apă într-o zonă a municipiului Constanța, în urma unei avarii RAJA

Sun Jun 2 , 2019
Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi – 02 iunie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada 8 Martie, din municipiul Constanţa, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 10,00 – 15,00. În acest timp nu vor avea apă la robinete consumatorii din perimetrul delimitat […]
raja avarie