Circulație rutieră deschisă pe A2, Cernavodă – Constanța, la ora 13:00

autostrada soareluiÎncepând cu ora 13:00 circulația rutieră pe A2, București – Constanța, sectorul Cernavodă – Constanța, se va desfășura controlat pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe acest sector (Cernavodă – Constanța) circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone se va face în continuare pe DN 22C.

Informăm conducătorii auto că între Fetești și Cernavodă circulația este permisă tuturor categoriilor de autovehicule.

Precizăm că la această oră drumarii fac eforturi pentru a face posibilă circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe toată lungimea autostrăzii București – Constanța.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O mașină a luat foc în Faleză Nord

joi mart. 1 , 2018
O mașină a luat foc în municipiul Constanța, în cartierul Faleză Nord. Este vorba despre intersecția dintre străzile Dorobanți și Pescarilor. Mașina care a luat foc este un Mercedes clasa A. O echipă a ISU Dobrogea a ajuns la fața locului și a lichidat incendiul.   Puteți urmări Constanța % […]

V-ar putea interesa și: