Cireșele și partidele

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
cireșele și partidele

Odată cu apariția cireșelor pe piață, la prețuri prohibitive partidele politice și-au exprimat punctele de vedere referitoare la acest subiect.

PSD a anunțat că va introduce programul „Prima Cireașă”, astfel ca toți românii să aibă posibilitatea de a gusta o cireașă autentică, românească. Dobânzile sunt preferențiale.

Alianța USR PLUS punctează că cireașa trebuie administrată de niște tehnocrați, pentru că s-a stabilit deja că partidele ne fură pe toți. Se va forma un Consiliul de Administrație pentru eficientizarea activității.

PNL spune că prețul cireșelor este dat de economia de piață, dar se gândește să schimbe Constituția și să ofere, pe lângă apă gratuită, cum spunea un actual deputat, și cireșe gratuit. „Dreptul la cireșe trebuie să fie consfințit prin Constituție”.

ALDE afirmă că cireșele nu sunt ale lor, dar că, în calitate de membru al unei coaliții, au grijă de ele și de bunăstarea românilor. Până atunci au înființat un Minister al Cireșelor, unde angajații au salarii de vis.

Pro România subliniază că, deși PSD se laudă cu cireșele, acestea au fost plantate în timpul Guvernului Ponta. Partidul va introduce voucherele pentru cireșe, vouchere care vor putea fi utilizate numai în România.

PMP va face la București ce face PNL, iar în teritoriu ce face PSD.

PNȚCD, care deține 2% dintr-o cireașă, a afirmat că o va da PSD-ului.

UDMR-iștii spun că cireașa e de bună seamă ungurească și că cireșul ar trebui să aibă autonomie. Îi asigură pe membri că, mai devreme sau mai târziu, acolo se va ajunge.

Independentul X afirmă că partidele au mâncat destul cireșe, acum e și timpul nostru, al celor care nu facem din partid. Prin urmare, a cerut cireașa numai pentru el. A mâncat o jumătate, iar cealaltă jumătate o ține pentru a o oferi partidului care dă mai mult.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.