Cîrjaliu, primarul amendat pentru că nu purta mască, și-a adus aminte de covid

Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, a anunțat că nu mai participă la o întâlnire cu locuitorii, din cauza pandemiei de covid. Vorbim de același primar care a fost amendat de poliție pentru că nu purta mască atunci când se întâlnea, în biroul său, cu tinerele mămici din localitate!

„Primarul nostru nu ratează nicio ocazie să se facă de râs. La începutul săptămânii, Maricel a încercat un exercițiu de imagine, a convocat o ședință cu câțiva locuitori din Lazu cu privire la problema câinilor fără stăpân. O problemă ce datează de când este în funcție. După ce și-au anunțat public prezența la această discuție și o bună parte din consilierii locali, Maricel a făcut cale întoarsă și a anunțat că nu se poate prezenta datorită pandemiei de Covid19. „Care pandemie?! Haideți să fim serioși…” – acestea sunt cuvintele lui Maricel referitoare la virusul Covid19 din campania electorală, în care mergea in grupuri de peste 30 de persoane, fără mască și fără păstrarea distanței “de siguranță”.”, spun reprezentanții USR Agigea.

Aceștia mai punctează un lucru important. Maricel Cîrjaliu a anunțat întâlnirea marți când rata de infectare era 3,30, si a anulat-o vineri, după ce rata de infectare a scăzut la 3,08.

Concluzia lor este o întrebare retorică: „De ce ți-e frică, Maricel?”

Gabriel Ciobanu, candidatul USR la primărie, a fost explicit: „Motivul invocat de primarul Maricel este Covid-19, in realitate a înțeles ca nu-i poate manipula pe locuitori.

Reamintim că primarul din Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, a fost amendat de Poliție pentru că nu purta mască în propriul biroul, în timp ce s-a întâlnit cu mai multe femei din localitate. Detalii AICI.

Și după acel episod, edilul a publicat mai multe filmulețe pe pagina sa de Facebook în care nu purta mască, deși aceasta e obligatorie.

Pe 2 martie, primarul PSD a fugit de la întâlnirea organizată de acesta pe ascuns, anunță USR Agigea. Detalii AICI.

Vă recomandăm și:

Maricel Cîrjaliu a ajuns să laude proiectele adversarilor politici. El și PSD ce-au făcut 12 ani?

Sursă foto: Facebook/USR Agigea

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.