City Mall a blocat o intrare auto. Haos în trafic

city park constanța
Intrarea în City Park, blocată (foto: Constanța 100%, 18 mai 2019)

Astăzi, 18 mai, cei care doreau să intre în City Mall au avut parte de o surpriză neplăcută. Una dintre ele era blocată. Este vorba de intrarea de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Șoferii care ajungeau în zonă observau și încercau să facă dreaptă observau că intrarea este blocată. Nu aveau nimic altceva de făcut decât să se întoarcă, pe la sensul giratoriu, și să încerce să intre pe la intrarea de pe strada Soveja.

Aici, lucrurile stau și mai prost.

Sensul giratoriu de la intrarea în City Mall, de pe strada Soveja, este deseori blocat

Sensul giratoriu este bloca deseori, pentru că șoferii așteaptă la rând, la barieră, să primească tichetul de parcare. În spatele lor se formează o coloană, iar cei care vin dinspre Alexandru Lăpușneanu și vor să facă stânga au de ales: fie blochează giratoriul, fie îi lasă pe cei care vin dinspre Delfinariu să treacă. Un adevărat haos.

În multe cazuri, nu numai în acesta, șoferii își fac propriile reguli și își fac anumite concesii unul altuia. Altfel, traficul în oraș ar fi paralizat.

Vă imaginați cum (nu) se va circula vara în zonă?

City Mall a început să taxeze parcarea începând cu date de 28 ianuarie 2018. Detalii în articolul de mai jos.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vocea constănțeanului: „Eu cum mai pun coșul la loc?”

Sat May 18 , 2019
Un constănțean ne-a trimis două fotografii și o întrebare: „Eu cum mai pun coșul la loc?” Bărbatul spune că a fost, astăzi, la cumpărături la VIVO și, după ce le-a lăsat în mașină, a vrut să ducă la loc coșul. N-a putut face acest lucru pentru că cineva parcare fix […]