City managerul Constanței anunță că va face plângere penală împotriva unor angajați Confort Urban care au tăiat un nuc sănătos

Ce atribuții și ce salariu are city managerul municipiului Constanța, Felicia Nadina Ovanesian DOCUMENT

Felicia Ovanesian, city maagerul orașului Constanța și avocat suspendat, a anunțat, pe Facebook, că va face plângere penală împotriva unor angajați Confort Urban care au tăiat un nuc sănătos.

Aceasta a spus că nucul a fost tăiat „pentru șpagă” și „de mult ce o iubește” Confort Urban.

Iată mesajul:

„V-au spus ponegritorii de serviciu, ăia de și-au pierdut jucăria ( a se citi Constanța, de care își bat joc de 20 de ani), că a început Confort Urban schimbarea bordurilor fix cu strada pe care locuiesc.
Că eu locuiesc singura pe toata strada si pe celelalte 4 pe care s au inceput lucrarile concomitent.
N a contat ca strada a fost in programul de lucrari si in 2019 si in 2020 si in 2021… și poate n a vrut psd ul sa fie amenajata, ca “na” atacasem regulamente, PUZ uri alea-alea..
E, de mult ce mă “iubește” Confort Urban, de dragul city managerului Constanței, au tăiat – că așa au vrut ei și o vecină umbrita – un nuc. Unul sănătos tun. Și protejat de lege. Fara cereri si fără aprobări. Pentru o șpagă mică, au adus drujba de acasa, ca n are Confort Urban treaba cu taiatul pomilor.
Au mai tăiat și rădăcinile altor pomi, eventual au îndepărtat și scoarța, ca să introducă bordura temeinic.
Dragostea fiind reciproca, imi antrenez penita cu o plangere penala pentru distrugere. Ceva imi spune ca voi avea multe astfel de plangeri de facut…
Confort Urban este o societate subordonata consiliului local.
Constanta este un oras corupt, putred. Cam la toate nivelurile. Asa ne-au crescut golanii care ne au condus in ultimii 20 de ani.
E mult de lucru, iar rezistenta opusa este dura!
Aveti totusi incredere!”

Recent, pe un grup (tot de Facebook), city managerul îi răspundea unui prieten, care îi spunea că ar trebui să ia măsuri referitor la proprietarii unei vile din oraș. „Mă cațăr (n.r. pe ei) Și eu și poliția locală!”, scria Felicia Ovanesian.

Vă reamintim că, în 2015, Primăria Constanța tăia singurul dud din zona peninsulară, ca să filmeze niște americani un film. O decizie pur și simplu idioată. Filmul s-a filmat și în Bulgaria. Acolo nu s-au tăiat copaci. Detalii în link-ul de mai jos.

Americanii au tăiat un dud sănătos din zona peninsulară pentru câteva scene de film

Citește și:

Ovanesian contra Ovanesian

Ce avere impresionantă are Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța. 13 terenuri, peste jumătate de milion de euro în bănci, ceasuri de 300.000 de lei DOCUMENT

Milionarii din PSD întreabă: „Un om cu o avere impresionantă mai este interesat de problemele orașului?”

P.S. În prima variantă a articolului, autorul a scris că mesajul a fost șters de pe pagina de Facebook a city managerului. Informația nu a putut fi însă confirmată.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • dan t. coman

    O întîmplare combinată cu “ura foștilor” să fie si cauza faptului că pe strada pe care locuiește city managerul este o desfășurare masivă de “forțe de asfaltare și îmbordurare” în timp ce pe celelalte trei străzi din program abia de vezi cîte 2-3 muncitori, adică exact ciți sînt necesari pentru a pune de o discuție cu barba sprijinită-n coada lopeții?

Leave a Reply

Your email address will not be published.