Ciutacu versus Berbeceanu. „O secătură, milițianul suprem” versus „Damă tristă și urâtă, hai sictir”

Realizatorul TV Victor Ciutacu și fostul şef al Brigăzii de Combatere a  Criminalităţii Organizate din judeţul Alba Traian Berbeceanu, consilier al ministrului de Interne, și-au adresat cuvinte grele pe Facebook.

Realizatorul TV Victor Ciutacu și fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din judeţul Alba Traian Berbeceanu, consilier al ministrului de Interne, și-au adresat cuvinte grele pe Facebook.

Victor Ciutacu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de agresiv la adresa celor care l-au ajutat pe Traian Berbeceanu să aibă „un cuvânt important de spus în politica de ordine publică“.

Iată textul integral pe care Victor Ciutacu l-a scris pe pagina sa de socializare:

„Vă daţi seama că, în ţara demenţilor care se excită la cătuşe puse oamenilor bolnavi, la uşa ministrului de Interne stă (şi are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu? Noi vrem respect faţă de autorităţi când un inculpat notoriu, arestat în lupta dintre clanurile mafiote din procuratură, trofeu al meciului vaginelor Kovesi-Bica, are un cuvânt important de spus în politica de ordine publică? Smeriţi-vă în faţa miliţianului suprem, a brutei care a căzut pe interceptări cu interlopii şi care a făcut acte de schimburi de maşini cu ei, dar, când vă veţi trezi cu bandele de răufăcători la uşă, să nu vă aud că vă pisiciţi a jale. Aţi ajuns să daţi bani pe maculatura produsă de nişte haimanale, i-aţi făcut persoane publice, staţi la coadă ca proştii să vă dea autografe, vă meritaţi soarta. Spălaţi-vă cu ei pe cap, scoateţi tot din buzunare, aşezaţi-vă în genunchi, puneţi mâinile la ceafă şi rugaţi-vă fierbinte să nu vă zboare căpăţânile de pe umeri”.

Traian Berbeceanu nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns într-un limbaj asemănător.

„Mă întreabă multă lume, de ce nu-i răspund vagaboandei ciutace?
Păi, de obicei nu vorbesc urât cu femeile însă, în cazul ălora de moravuri ușoare, mai fac excepții.
Așadar, măi obraznicătură mică care strigi toată ziua să moară Securitatea, taman din curtea instituției, ai uitat fă, când, în urmă cu puțini ani pișai ochii și băleai abundent rugandu-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numești “o emisiune”? Plângeai cu sughițuri și muci, spunându-mi cât de mult mă apreciezi, cât de mult mă respecți și cât de oripilat ești de nedreptatea care mi s-a făcut.
Hai să le spunem oamenilor, vagaboandă mică, ce s-a schimbat de atunci.
Eu am fost achitat de Înalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile făcute de ăia cu conștiință asemănătoare cu a ta.
Adevărații interlopi, aia care-ți lasă ție plata pe noptieră, au fost condamnați la ani grei de pușcărie.
Iar tu, damă tristă și urâtă, ai continuat să-ți încasezi simbria, din banii ciordiți de vremelnicii tăi clienți, interlopii.
Hai sictir, secătură!”

Victor Ciutacu a revenit și a răspuns.

„Nu s-a rugat nimeni de tine niciodata, inculpatule pentru coruptie. Publica mesajele alea, vierme de gunoi, daca ai sange. Iti dau link, daca vrei, cu textul meu despre existenta ta publica. Daca insisti, umblu si la arhiva de mesaje cu nevasta-ta, agramatule. Esti un inalt functionar public, platit din banii nostri, trimis in judecata pentru constituire de grup infractional organizat. Explica public cum e sa iei o masina noua la schimb cu una veche de la interlopi si, de rusine, sa-ti dea aia si diferenta de bani. Care in orice lume normala trebuia sa fie platita in sensul invers. Sigur, intr-o lume normala, tu trebuia sa fii pe tura la spalat wc-uri intr-o puscarie de maxima siguranta, nu in buricul targului, cu masina la scara. Dar traim in tara unde grupurile infractionale organizate stau la masa guvernului. Ia zi, ai certificat ORNISS, papusel? Te-a rezolvat printesa Mediasului si aici?’ a reacționat Victor Ciutacu, pe contul său de Facebook, la adresa lui Berbeceanu.

Marian Godină este primarul care a reacţionat la ce a scris Ciutacu.

„La auzul veştii că Traian Berbeceanu va fi numit şeful cabinetului ministrului de interne, jurnalistul Victor Ciutacu, „a reacţionat prompt”. Şi spune Ciutacul că speră acum ca pe Godină să-l numească ministrul secretar de stat, iar pe „mini-girafa blănoasă” Pablo secretar general. Îi transmit ipochimenului glumeţ şi hipersalivator că a avut în faţă un personaj cu un IQ mult inferior mini-girafei blănoase şi, totuşi, nu a părut deranjat de poziţia acestuia. Ba chiar a făcut curăţenie totală la locul de muncă, nelăsând nicio parte neşlefuită de aspra-i limbuţă inundată de super-harnicele glande, aşa că sunt convins că, pe nişte pungi de bani, l-ar vedea până şi pe Pablo bun de premier şi i-ar enumera chiar el numele stadioanelor, în caz că acesta le-ar uita.În legătură cu mine şi cu funcţia în care micul Ciutac speră să mă vadă, ironic fiind desigur, îi pot spune acestei imitaţii ieftine de jurnalist că tot ce am obţinut în viata mea, am obţinut cinstit şi pe merit. Am ajuns poliţist pe munca mea şi autor al unor cărţi mai mult sau mai puţin valoroase dpdv literar, tot pe munca mea. Şi asta fără să mă agăţ de cineva sau de imaginea cuiva şi fără să fac vreodată vreun compromis. Aşa că, lui Ciutacu şi zvonacilor de prin Ministerul de Interne care deja şuşotesc pe la colţuri că „o să vină şi Godină” le transmit să fie relaxaţi pentru că eu îmi voi vedea în continuare de treaba mea, aici, la Braşov, unde voi rămâne agent de poliţie, funcţie pentru care am muncit, pe care o merit şi pentru care mă duce suficient capul.”, a comentat pe Facebook Godină.

Nu este pentru prima dată când realizatorul TV are o astfel de reacţie. Imediat după ce Traian Berbeceanu a fost numit şef al cabinetului ministrului de Interne, Ciutacu a scris tot pe Facebook:

„L-am suspectat până acum – pe nedrept, bag seama – pe Vela, dacă nu de bun-simţ provincial, măcar de spirit de autoconservare. Sper să-l facă şi pe Godină secretar de stat. Şi pe mini-girafa blănoasă Pablo secretar general. P.S. Îi dă Securitatea certificat ORNISS inculpatului pentru corupţie? Şi, dacă nu, îl leagă la ochi ministrul, când vin hârtiile alea nasoale de la băieţi?”.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Simona Halep, accidentată. La ce turneu a fost nevoită să renunțe

Sat Mar 7 , 2020
Simona Halep, locul 2 WTA, şi-a anunţat retragerea de la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, care se desfășoară în perioada 11 – 22 martie. „Sunt incredibil de dezamăgită să fiu nevoită să mă retrag din turneu. Din nefericire, accidentarea la picior pe care am căpătat-o înainte […]
simona halep