CJC a câștigat procesul cu Asociația Elevilor. Horia Țuțuianu: „Accesul la educație este esențial în formarea oricărui om, însă nu pot încălca legea”

horia țuțuianu
Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța

Consiliul Județean Constanța (CJC) a câștigat definitiv la Curtea de Apel procesul intentat de Asociația Elevilor Constanța (AEC) privind acordarea de subvenții la transportul în județ pentru elevi.

AEC a solicitat obligarea CJC sa acorde facilități la transport în județ pentru elevi. Pe fond, în primă instanță, Tribunalul Constanta a respins acțiunea formulata de AEC. Asociația a formulat recurs, dar Curtea de Apel Constanța l-a respins.

Președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, spune că va sprijini elevii și în continuare, dar numai într-un cadrul legal.

„Așa cum am spus întotdeauna, pentru mine, accesul la educație este esențial în formarea oricărui om, însă nu pot încălca legea pentru a acorda anumite facilități la presiunea unei organizații. Am cerut și am oferit transparență și am crezut într-un dialog corect. Îmi doresc ca cei care au inițiative să studieze legea, iar propunerile lor să fie realizabile. În continuare sunt interesat să modernizăm județul și să îmbunătățim calitatea vieții tuturor locuitorilor, condiția esențială fiind respectarea legislației în vigoare.”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța.Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Decebal Făgădău: „Mie îmi place cum se circulă pe strada Unirii”

mie oct. 16 , 2019
Decebal Făgădău, primarul Constanței, a spus, astăzi, într-o emisiune la TV Neptun, că lui îi place cum se circulă pe strada Unirii. „Mie îmi place cum se circulă pe strada Unirii. Era mai simplu să nu fac nimic, dar traficul se bloca în circa doi ani”, a declarat primarul. Primarul […]
facilități fiscale

V-ar putea interesa și: