CJC a împărțit bani pentru drumuri. Năvodari a luat partea leului

Primarul PSD din Năvodari, Florin Chelaru, colaborează bine cu președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL

Consilierii județeni din Constanța au votat marți un proiect privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din T.V.A., pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale, ca urmare a rectificării bugetului de stat pe anul 2022.

În urma analizării solicitărilor scrise primite din partea reprezentanților primăriilor din județ, Comisia de analiză a solicitărilor UAT-urilor formulate în vederea repartizării sumelor defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale, ca urmare a rectificării bugetului de stat pe anul 2022, a fost întocmită o propunere de repartizare a sumelor. Cel mai mult a primit Năvodari, adică 800.000 de lei din totalul de aproape 4 milioane. Orașul Năvodari este condus de Florin Chelaru, PSD.

Iată cum s-au împărțit.

Repartizarea de sume defalcate din TVA are drept scop întreținerea și modernizarea infrastructurii de drumuri județene și comunale a Județului Constanța.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Restricții de circulație în Constanța între 27 noiembrie și 2 decembrie, cu ocazia Zilei Naționale

Tue Nov 22 , 2022
Constanța se pregătește pentru mai multe acțiuni cu caracter militar și civil care se vor desfășura cu ocazia Zilei Naționale a României.   Joi, 01 decembrie, de la ora 08:30, la Monumentul Victoriei din Parcul Arheologic va avea loc o ceremonie militară și religioasă. Bulevardul Tomis va găzdui parada militară, […]

V-ar putea interesa și: