CJC lucrează la un regulament al serviciilor publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a dispus constituirea unui Grup de Lucru, la nivelul instituției, condus de vicepreședintele, Petre Enciu, în vederea elaborării unui regulament al serviciilor publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa.

Acesta stabileşte cadrul juridic al modului în care se organizează şi funcţionează serviciile publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa.

„Opinia dumneavoastră, a societății civile, este extrem de importantă în procesul de elaborare a acestui regulament, astfel încât, să reflecte o atitudine cât mai realistă și orientată către necesități. În acest sens, Consiliul Județean Constanța aduce în atenția publică acest regulament, pe care îl puteți accesa aici.”, spun reprezentanții instituției.

Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice, la adresa de e-mail presedinte@cjc.ro sau pe adresa poştală Constanţa, Bulevardul Tomis, nr. 51, cam. 354, până la data de 03 ianuarie 2022.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Masa rotundă internațională „Hannibal intra muros. Soluții și strategii de consolidare a rezilienței la Marea Neagră”

Tue Dec 7 , 2021
Asociația Casa Mării Negre / Black Sea House din Constanța, în parteneriat cu Asociația Inițiativa pentru Cultură Democratică Europeană / ICDE, Cluj-Napoca, filialele București și Constanța ale ICDE și Institutul pentru Politică Mondială, Kiev, Ucraina, organizează, la 9 decembrie 2021, în intervalul orar 10.00 – 14.00, în regim online (platforma […]
marea neagra