CJC lucrează la un regulament al serviciilor publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a dispus constituirea unui Grup de Lucru, la nivelul instituției, condus de vicepreședintele, Petre Enciu, în vederea elaborării unui regulament al serviciilor publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa.

Acesta stabileşte cadrul juridic al modului în care se organizează şi funcţionează serviciile publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa.

„Opinia dumneavoastră, a societății civile, este extrem de importantă în procesul de elaborare a acestui regulament, astfel încât, să reflecte o atitudine cât mai realistă și orientată către necesități. În acest sens, Consiliul Județean Constanța aduce în atenția publică acest regulament, pe care îl puteți accesa aici.”, spun reprezentanții instituției.

Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice, la adresa de e-mail presedinte@cjc.ro sau pe adresa poştală Constanţa, Bulevardul Tomis, nr. 51, cam. 354, până la data de 03 ianuarie 2022.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Masa rotundă internațională „Hannibal intra muros. Soluții și strategii de consolidare a rezilienței la Marea Neagră”

mar dec. 7 , 2021
Asociația Casa Mării Negre / Black Sea House din Constanța, în parteneriat cu Asociația Inițiativa pentru Cultură Democratică Europeană / ICDE, Cluj-Napoca, filialele București și Constanța ale ICDE și Institutul pentru Politică Mondială, Kiev, Ucraina, organizează, la 9 decembrie 2021, în intervalul orar 10.00 – 14.00, în regim online (platforma […]
marea neagra

V-ar putea interesa și: