CJC, prezent la Târgul de Turism al României. Horia Țuțuianu: „Opțiunile de petrecere a concediilor trebuie extinse și în extrasezon”

Horia Țuțuianu, președintele CJC, (centru), alături de Cristian Bărhălescu, ANAT SE, și Ion Jugănaru, CCINA

Consiliul Județean Constanța este prezent la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, care se desfășoară la Romexpo, București.

Standul Consiliului Județean Constanța are o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. Printre co-expozanți se regăsesc: Muzeul de Științe ale Naturii Constanța, Muzeul de Istorie și Arheologie Constanța, precum și Primăria Municipiului Constanța. Ca și premieră la această ediție, pe lângă instituțiile amintite, va mai participa, în cadrul standului instituției noastre, și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

De asemenea, alături de instituțiile publice participă și crame reprezentative constănțene. La deschiderea târgului, alături de reprezentanții Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate a Consiliului Județean Constanța, a fost prezent și președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu.

„Participarea la Târgul de Turism al Romăniei este deja o tradiție pentru noi. Ca de fiecare dată, Consiliul Județean Constanța, împreună cu cele mai importante instituții de cultură subordonate, sunt prezente la acest târg pentru a promova atracțiile turistice pe care le are județul nostru. Vreau ca județul Constanța să aibă o vizibilitate din ce în ce mai mare, astfel încât numărul turiștilor să crească. Tradițiile, istoria, precum și varietatea formelor de relief fac ca această regiune să fie unică în România. Ne dorim să cointeresăm agențiile de turism, astfel încât ofertele din sezon să fie din ce în ce mai diversificate, atractive și competitive din punct de vedere al raportului calitate-preț. Cred în litoralul românesc și în regiunea Dobrogea, dar opțiunile de petrecere a concediilor trebuie extinse și în extrasezon”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

La această ediție, instituția noastră va avea un infodesk cu pliante și albume de prezentare a județului, precum și materiale de promovare ale diverselor obiective turistice.

Târgul de Turism al României va fi deschis în perioada 14 – 17 noiembrie 2019, între orele 10:00-18:00, iar duminică 17 noiembrie, între orele 10:00-16:00.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Copiii care au învins autismul

Thu Nov 14 , 2019
Centrul de zi pentru copiii cu autism din Constanța a împlinit 10 ani. La moment aniversar, reprezentanții acestuia au făcut un bilanț și au prezentat și cazurile unor copii care au învins autismul. Minunile există, spun ei. „A trecut un deceniu de când am început să rescriem poveștile și să […]
autism centru de zi constanța