Claudiu Palaz cere amânarea tuturor evenimentelor publice

Claudiu Palaz
Claudiu Palaz

Claudiu-Iorga Palaz, președintele Partidului Mișcarea Populară, Organizația Județeană Constanța, face un apel public către toate formațiunile politice, ca în contextul înmulțirii cazurilor de infectare cu coronavirus să fie amânate toate evenimentele publice ce presupun adunarea multor persoane la un loc.

Apelul președintelui Claudiu-Iorga Palaz este cu atât mai fundamentat, cu cât la nivel mondial multiple evenimente publice au fost deja amânate, iar Organizația Mondială a Sănătății a crescut riscul provocat de coronavirus (la nivel global) la “foarte ridicat”.

Fac un apel ca toate evenimentele organizate cu prilejul primăverii să fie amânate. Nu vrem să riscăm sănătatea femeilor din viața noastră pentru un capital de imagine. Am convingerea că avem cu toții maturitatea de a înțelege că expunerea la un risc trebuie făcută numai în situații absolut necesare și nu în mod inutil, doar pentru capital electoral. Trebuie să știm să ne arătăm respectul și aprecierea față de femeile din viață noastră, protejându-le și nu riscându-le sănătatea, numai ca să bifăm o petrecere cu multe participante. Și mai am convingerea că doamnele din viața noastră se simt apreciate prin ceea ce facem zi de zi, ștind că sunt speciale pentru noi, fără a avea nevoie de dovezi care constau în lucruri materiale. Noi, cei de la PMP Constanța, am amânat  din acest motiv evenimentul care urma să fie organizat în perioada următoare. Sper ca celelalte formațiuni politice să ne urmeze exemplul. Decât să tratăm, mai bine prevenim!”, a spus Palaz.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Opt dosare penale întocmite de polițiștii de la Rutieră

lun mart. 2 , 2020
Polițiștii rutieri din Constanța au întocmit, în ultimele zile, opt dosare penale. La data de 29 februarie a.c., în jurul orei 12.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un utilaj agricol în timp ce tracta o remorcă neînmatriculată, pe […]

V-ar putea interesa și: