Claudiu Palaz, dator vândut la bănci

Claudiu Palaz
Claudiu Palaz

Claudiu Palaz, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța și președinte al Partidului Mișcarea Populară Constanța este, potrivit propriei declarații de avere, dator vândut la bănci.

Politicianu nu are locuință în județul Constanța și trăiește numai din salariu, conform acestui act.

Are noroc, în ultimii ani, Guvernul PSD i-a mărit salariul, astfel că în 2018 raporta venituri anuale de 92.629 de lei, adică vreo 7.700 de lei pe lună.

E o sumă decentă, la prima vedere.

Claudiu Palaz are însă datorii foarte mari. În anul 2009 a făcut două credite bancare, unul la CEC, unul la ING. Din primul mai are de achitat 65.000 de euro până în anul 2032, în timp ce pentru al doilea mai are de plată 32.500 până în acest an. În total, suma de plată este de 341.900 de lei.

La veniturile familiei Palaz mai apar numai alocațiile copiilor.

Declarația de avere o puteți consulta AICI.

În aceste condiții, Claudiu Palaz trebuie să muncească aproape patru ani, fără să mănânce, fără să bea apă, pentru a-și putea plăti datoriile.

În declarația de avere apar o casă de locuit pe numele soției, în Târgoviște, și două mașini, un Nissan Patron din 1992 și un Dodge Ram din 1995.

Constănțenii care îl cunosc știu că președintele PMP conduce însă alte mașini, de lux. Un Mercedes clasa S, nu tocmai nou, dar totuși un clasa S, și un Ford Mustang. Mașini care se întrețin scump, dar care nu apar în declarația de avere a politicianului. Cel mai probabil, acestea aparțin familiei sau firmelor deține de familia, așa că nu era obligat să le declare.

Curios, în 2016 Claudiu Palaz declara aceleași datorii la bănci, deci în 3 ani, potrivit propriilor declarații, nu a achitat nimic din credit?! Acum însă lucrurile stau mai bine. Atunci nu avea serviciu și singurul venit al familiei erau alocațiile copiilor. Un simplu calcul aritmetic arăta că ar fi putut să-și plătească datoriile în 322 de ani.

Tatăl lui Claudiu Palaz este însă un om bogat. În trecut a reușit să facă o afacere cu un teren de la baza unui pod, în Agigea, prin care și-a asigurat în cont un profit fabulos în numai câteva săptămâni. Vorbim de milioane de euro. Claudiu Palaz susține că tranzacția a fost legală.

Vă recomandăm și:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Polițiștilor locali nu le plac mâzgălelile de pe blocuri

Wed Apr 3 , 2019
Polițiștilor locali din Constanța nu le plac mâzgălelile de pe blocuri. Polițiștii cu atribuții în domeniul protecției mediului și disciplinei în construcții, împreună cu reprezentanți ai Serviciului de Sprijinire și Îndrumare Asociații de Proprietari, au acționat pe raza municipiului Constanța pentru igienizarea și zugrăvirea fațadelor și a zidurilor, precum și […]

V-ar putea interesa și: