Claudiu Palaz: „Domnule mincinos și plagiator Lupu, care sunt argumentele pentru care cheltuiți alte fonduri publice pentru a reface un proiect, aprobat deja, scos la licitație de două ori și retras pentru că firmele acoliților dvs nu reușesc să câștige contractul?!”

claudiu-palaz-si-mihai-lupu

Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, a declarat pe 1 martie, printr-un comunicat de presă, că Mihai Lupu, din postura de președinte al Consiliului Județean Constanța, își alocă, pe lângă cheltuirea banului public după bunul plac, și „dreptul de a minți folosindu-se de o profesie nobilă, cea a artiștilor, astfel încât firmele din Iași să se îmbogățească din plimbarea hârtiilor și desenarea cu rigla și compasul.”

„În ședința de ieri, domnul Lupu ne-a cerut să votăm un nou proiect pentru Teatrul de Vară Mamaia, invocând o solicitare din partea artiștilor, constănțeni, document care nu există. Nu este nicio solicitare scrisă, este numai un “da, să trăiți, păi nu modificăm noi pe ‘ici-pe ‘colo încât să câștige cine trebuie, chiar dacă facem din Teatrul de Vară o hală de carne” din partea consilierului său, nicicum din partea celor care ar fi trebuit acum să joace pe scena din Mamaia.”, a spus Claudiu Palaz.

Mai jos puteți citi întreaga declarație a acestuia:

„Pentru că în timpul ședinței pe care s-a temut să o țină fizic, atunci când i s-au cerut justificări a început numai să țipe incoerent (puteți vedea în înregistrarea video a ședinței), întreb acum public: domnule mincinos și plagiator Lupu, care sunt argumentele pentru care cheltuiți alte fonduri publice pentru a reface un proiect, aprobat deja, scos la licitație de două ori și retras pentru că firmele acoliților dvs nu reușesc să câștige contractul?! Este un proiect inițiat de Palaz, aprobat de un întreg Consiliu, corect, adaptat spațiului și nevoilor, care nu arată ca o hală de carne cum arată cel propus acum de dvs. Dacă ați fi acceptat simplul fapt că firmele de casă din Iași nu sunt singurele care trebuie să câștige licitațiile CJC, acum artiștii constănțeni s-ar fi putut pregăti pe scena Teatrului de Vară Mamaia și noi am fi putut cumpăra bilete pentru spectacolul din vară. Dar asta ar însemna să respectați funcția, codul administrativ și normele legale în vigoare, însă demonstrați că nici măcar respect pentru fotoliul pe care îl ocupați nu aveți, și nu mă refer la mobilă.

Domnule Lupu, dacă voi începe să mă adresez dvs cu „domnule Nicușor Constantinescu” să nu îmi cereți un miel de Paște, pentru că din ce în ce mai mult am impresia că asist la ședințele lui Nicușor Constantinescu. Îl copiați perfect, parcă ați purta aceiași pantofi, așa îi călcați pe urme. De asta vă recomand, pentru izbucnirile dvs ori de câte ori sunteți prins cu mâna în sacul cu bani publici, luați extraveral și consultați un psiholog! Mai aveți puțin din mandat și numai cu sfatul farmacistului și al medicului ați putea să îl duceți la bun sfârșit astfel încât apoi să jucați table și șah în parc cu dl Chițac și nu să aveți altă reședință la Palazu sau la Poarta Albă.”

Claudiu Palaz a fost viceprepreședinte al Consiliului Județean Constanța și prefect al județului.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevi de la Liceul Ovidius au prezentat în Irlanda conceptul de booktrailer

mie mart. 1 , 2023
Liceul Teoretic „Ovidius” derulează în anul școlar 2022-2023 proiectul Erasmus+ 2022-1-RO01-KA121-SCH-000061230, Erasmus+ Learning Programme for Activities in Group Mobility of School Pupils, cu titlul „Hărțile cunoașterii”. În perioada 19-25 februarie 2023, doisprezece elevi au participat la o mobilitate derulată la liceul COLÁISTE ÉAMANN RÍS din Cork, Irlanda însoțiți de către […]

V-ar putea interesa și: