Claudiu Palaz își apără partenerii din PSD: „Nu confundați PSD Constanța cu gruparea Mazăre – Strutinsky”

Claudiu Palaz

Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, și-a apărat astăzi, public, partenerii din PSD Constanța, cu care guvernează local din vara lui 2016.

Șeful PMP a declarat, într-o discuție pe Facebook, că nu trebuie să confundăm PSD Constanța cu gruparea Mazăre – Strutinsky. Declarația vine după ce a postat un mesaj în care anunța întoarcerea acestei grupări.

– Cum să se întoarcă? Plecase undeva? Nu avem încă umbra lui Mazăre la Constanța?, i-a răspuns avocata Felicia Ovanesian.

– Eu vorbesc că se pregătește să redevină ce a fost. Control TOTAL. Nu confunda PSD Constanța cu gruparea Mazăre Strutinsky, a replicat Claudiu Palaz.

Acesta a mai spus că gruparea Mazăre a fost transpartinică.

„Gruparea Mazăre a fost transpartinică. A fost susținută de consilierii din toate partidele și de șefii instituțiilor care au pus batista pe țambal”.

Claudiu Palaz

PMP, cum spunea, are o alianță locală neparafată cu PSD, din 2016. De altfel, Claudiu Palaz este chiar vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța. Liderul de facto al PMP, președintele Traian Băsescu, a cerut în mai multe rânduri PMP să facă opoziție la PSD, dar numai la nivel parlamentar, nu la nivel local, după cum a declarat pentru Constanța 100%.

„Mă refer la opoziţia parlamentară, dacă discutăm despre moţiune de cenzură.”,

Traian Băsescu

Claudiu Palaz a candidat la funcția de primar în anul 2016, când a obținut numai 6% din voturi (a fost votat de 7.031 de persoane). Majoritatea sondajelor realizate în această perioadă pentru alegerile europarlamentare arată că PMP va avea un scor mai mic decât pragul minim electoral de 5%. Cu un astfel de rezultat, viitorul partidului este sumbru.

Vă recomandăm și:


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.