Claudiu Palaz, PMP, venituri de 1.095 lei pe lună, datorii de 65.000 de euro

Claudiu Palaz

Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța și fost prefect al județului, și-a publicat recent declarația de avere aferentă anului 2022.

Potrivit documentului, Claudiu Palaz nu are nicio proprietate imobiliară pe numele său. A declarat însă public faptul că locuiește în casa părinților. O vilă mare la mal de mare.

În 2022, veniturile sale oficiale au fost cele obținute din calitatea de consilier județean, adică 13.140 de lei pe lună tot anul. Asta înseamnă 1.095 de lei pe lună. Mai mult decât în 2021, când a primit 12.045 lei.

Are însă un credit de 65.000 de euro, scadent în 2023.

Soția nu figurează cu venituri, dar apare cu 50% din Azuma Beach Bar. Potrivit termene.ro, firma a raportat în 2022 venituri totale de 6.100 lei și cheltuieli de 147.746 lei, deci o pierdere netă de 141.646 lei. Avea și datorii totale de 106.771 lei.

Claudiu Palaz are însă în continuare două autoturisme pe numele său, un Nissan Patrol din 1992 și un Dodge Ram din 1995.

În declarația de avere este trecută și alocația copilului.

Recomandări:

Lupu Mihai, președintele Consiliului Județean Constanța, urmărit penal pentru luare de mită într-un dosar DNA, și-a actualizat declarația de avere

Ionuț Rusu, viceprimar al Constanței și om de afaceri, a câștigat anul trecut 1.264.502 lei

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, venituri de peste 637.000 de lei în 2022

Ce avere au Klaus Iohannis și soția


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de disconfort termic ridicat şi caniculă în Constanța și Tulcea

sâm iun. 24 , 2023
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de disconfort termic ridicat şi caniculă, valabilă sâmbătă, în judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Vaslui, precum şi în cea mai mare parte a teritoriului judeţelor Tulcea, Constanţa, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, precum şi […]

V-ar putea interesa și: