Claudiu Palaz, stăpânul trotuarelor

Mercedesul clasa S condus de Claudiu Palaz, parcat legal, spune el, în fața sediului PMP (foto: Facebook)

Claudiu Palaz, președinte de partid și vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, spune că este legal să parcheze pe trotuar, chiar dacă acolo sunt montați stâlpișori tocmai pentru a bloca parcarea.

Mașina de lux a omului care trăiește din salariu de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța a fost surprinsă într-o astfel de ipostază anul trecut. (Citiți AICI ce datorii imense are Claudiu Palaz)

Recent, Palaz a explicat, într-un interviu pentru Replica de Constanța, că parcarea este legală?!

„Lângă mine, în dreapta și în stânga se parchează, sunt zeci de mașini parcate. Eu am greșit moral, că am urcat mașina pe trotuar. Nu stau acum să reclam că nu sunt locuri de parcare sau să-mi găsesc o scuză. Legal, să ne-nțelegem, n-am încălcat nicio normă, n-a venit Poliția Locală să mă amendeze. Au fost în zonă, nu a amendat niciun coleg, ăă, niciun cetățean din zonă care parchează. De atunci m-am lecuit. Eu cel puțin recunosc, am greșit și numai parchez pe trotuar.”

Lucrurile nu stau însă deloc așa.

Am discutat cu reprezentanții Poliției Locale Constanța care au spus că o astfel de parcare este ilegală. Din fericire pentru șoferii care încalcă legea (ori pentru că se cred șmecheri, ori pentru că nu o cunosc), de circa doi ani, Poliția Locală nu mai are competența de a trimite corespondență acasă la proprietar, pentru a afla cine a parcat și pentru a emite amendă, și nici nu poate ridica mașinile parcate așa. Poate, însă, să amendeze șoferul care a parcat pe trotuar dacă îl găsește la mașină.

Poliția Rutieră este cea care poate da amenzi în astfel de cazuri.

Claudiu Palaz, care pusese stăpânire pe trotuarul din fața micului său partid, nu a fost sancționat, spune el. O fi avut noroc.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Autobuzele etajate, reintroduse în circulație

Tue Apr 23 , 2019
Autobuzele etajate din Constanța vor fi reintroduse în circulație în mini vacanța dintre 26 aprilie și 5 mai. Regia Autonomă Transport în Comun Constanța a anunțat că linia turistică CiTy TOUR va avea același traseu ca în anul precedent, pe principiul Hop On / Hop Off: Gară CFR – Piața […]
autobuz supraetajat