Claudiu Palaz, vicepreședinte Consiliul Județean Constanța: „Nu există niciun protocol de colaborare între CJC și Neversea SRL”

Claudiu Palaz

UPDATE: Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a precizat la rândul său că nu există niciun protocol de colaborare cu această firmă, pentru ca parcarea pavilionului să poată fi folosită pentru festivalul Neversea.

Organizatorii Neversea SRL au anunțat că au schimbat locul de desfășurare al evenimentului, de pe plaja Reyna pe plaja Modern.

Pentru cei care vin cu mașina, aceeași organizatori spun că pot opta „pentru cele două parcări în proximitatea festivalului: parcarea Centrului Expozițional Constanța și parcarea de pe Bulevardul Mamaia nr. 296, (fosta bază ONT).”

Dacă sunteți din Constanța, știți că este o glumă proastă: cele două parcări nu sunt „în proximitatea” festivalului, ci în celălalt capăt al orașului.

Mai grav însă este că acest anunț a fost făcut fără știința conducerii Consiliului Județean Constanța, care are în administrare pavilionul expozițional și parcare aferentă.

„Nu există niciun protocol semnat între Consiliul Județean Constanța și organizatorii acestui festival”, a declarat Claudiu Palaz, președintele instituției.

Acesta a precizat că în parcarea pavilionului nu este permis accesul liber al mașinilor. Se poate face acest lucru fie în baza unui protocol între părți, prin care CJ își asumă rolul de coorganizator, fie dacă cei care vin plătesc. Deocamdată se poate parca la liber doar pe locurile de pe bulevardul Mamaia, din fața pavilionului.

De asemenea, cealaltă parcare anunțată, a fostului ONT, este o proprietate privată, care se închide pe timpul nopții cu barieră.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Singurul club de Astronomie din Constanța face înscrieri

sâm iun. 24 , 2017
Detineti un telescop astronomic? Vreti sa descoperiti tainele universului si sa faceti parte din Asociatia Club Astronom Experience? Incepe inscrierile! „Suntem singurul Club de astronomie din Constanta destinat tuturor celor pasionati de astronomie. Vor fi doua categorii de varste, 6-18 ani si +18 ani. Vom organiza iesiri periodice pentru observatii […]

V-ar putea interesa și: