Claudiu Vuță, vicepreședinte AAFBR: „Trăim într-un județ care ar putea să se dezvolte, într-un județ cu reale posibilități, și încă ne plângem că suntem pe locul 17 la salarii”

Claudiu Vuță, vicepreședinte al Asociației Analiștilor Financiar-Bancari din România, a fost invitatul ediției din 30 martie a emisiunii „Punctul pe i”, difuzată de Tomis TV.

Acesta a vorbit despre cum arată economia Constanței, despre rușinosul loc 17 pe care îl ocupăm în clasamentul național al salariilor, despre investitorii din Constanța (mai mult în Portul Constanța), dar și perspectivele acesteia.

Claudiu Vuță a vorbit și despre desființarea locurilor de parcare.

„Constanța are și un specific aparte. Nu poți renunța la autoturisme. De ce? Pentru că foarte multe locuri de muncă se află în port. Portul nu poate fi deservit de liniile de autobuze din Constanța. Sunt și multe alte servicii care presupun să te sui în mașină“, a spus acesta.

Claudiu Vuță a mai spus că este absolut normal ca un oraș să aibă trotuare utilizabile, străzi asfaltate, etc, dar că un primar trebuie să facă mai mult decât atât.

„În doi ani nu poți schimba fața lucrurilor, dar vreau să vedem comunicare, că au vorbit cu companii din Germania, de pildă, care vor să investească aici. Să oferi o perspectivă pozitivă oamenilor, societății, pentru că oamenii pleacă de aici. În decurs de 8 – 10 ani au plecat de tot din județul Constanța 27.00 de oameni din segmentul de vârstă 20 – 35 de ani. Este tragic. Trăim într-un județ care ar putea să se dezvolte, într-un județ cu reale posibilități, și încă ne plângem că suntem pe locul 17 la salarii”, a spus acesta.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tinere talente din Medgidia. Ce premii au obținut elevele claselor de canto

joi mart. 30 , 2023
Luna martie a adus noi premii pentru cei mai talentați elevi ai claselor de canto din municipiul Medgidia. Prin participarea la Festivalul Național și Internațional de Muzica Vocală și Instrumentală „Armonii de primăvară”, din data de 04 martie 2023, desfășurat la București, eleva Antonia Maria Cazan a obținut Premiul I […]

V-ar putea interesa și: