Clienți evacuați din City Mall Constanța. Amenințare cu bombă! Intervin poliția, jandarmii și pompierii

Completare ora 19.00. Alarma cu bombă la City Mall a fost falsă. Bărbatul care a sunat are probleme psihice

Mai multe echipaje ale Poliției, Jandarmilor și Pompierilor au ajuns duminică după amiază în fața City Mall Constanța.

„Intrarea în parcare este închisă”, ne-a declarat un martor.

Acesta spune că oamenii sunt scoși afară din clădire.

Cei de la ISU Constanța au declarat pentru moment că sunt în sprijin la o intervenție la City Park Mall cu o autospecială de stingere cu apă și cu spumă, o descarcerare, un echipaj SMURD și o autoscară.

COMPLETARE. Poliția a confirmat că este vorba despre o amenințare cu bombă.

„Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în incinta unul complex comercial situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, ar exista o bombă.

Imediat după primirea apelului, la fața locului s-au deplasat polițiștii constănțeni, pentru asigurarea perimetrului de siguranță, specialiști pirotehniști ai Serviciului Român de Informații și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru efectuarea verificărilor specifice din domeniul de competență, precum și echipaje de pompieri.

Menționăm faptul că toată zona în cauză, inclusiv complexul comercial, a fost evacuată de forțele de ordine.

Persoana care a apelat 112 a fost identificată și depistată în municipiul Constanța la ora 17.50, urmând a fi condusă la sediu pentru stabilirea situației de fapt.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Vom reveni cu informații.

Vă recomandăm și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alarma cu bombă la City Mall a fost falsă. Bărbatul care a sunat are probleme psihice

Dum aug. 14 , 2022
Intervenția specialiștilor pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale la alarma cu bombă de la City Mall Constanța s-a finalizat. În urma examinării complexului comercial nu au fost identificate elemente de interes pirotehnic. Activitatea centrului comercial a fost reluată în condiții de siguranță. „Concomitent, […]

V-ar putea interesa și: